Άρης: Έχει και αποχωρήσεις… το μενού

Επίσημη τοποθέτηση από την ΠΑΕ Άρης δεν έχουμε, ωστόσο τις τελευταίες μέρες και μετά τον αποκλεισμό των «κιτρινόμαυρων» από την Αστάνα, στην Θεσσαλονίκη έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία σχετικά με κάποιους ποδοσφαιριστές που εκ΄ των πραγμάτων πλέον είναι… υποχρεωμένοι να αποχωρήσουν από το Χαριλάου.

Το όνομα που είδε το φως

της δημοσιότητας ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, είναι αυτό του Μπρούνο Φελίπε.
Ο Βραζιλιάνος παραμένει μακριά από τον καλό του εαυτό, δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του από το την μέρα που εντάχθηκε στο ρόστερ της και το μέλλον του στη Θεσσαλονίκη είναι αβέβαιο. Σε συνδυασμό μάλιστα με την πιθανολογούμενη απόκτηση του Ιτούρμπε, υπάρχει πληθώρα επιλογών στις πτέρυγες για τον Άκη Μάντζιο.

Ωστόσο ακούγεται ένα ακόμη όνομα, το μέλλον του οποίου είναι επίσης αβέβαιο στον Άρη, αλλά η συζήτηση για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή είναι σε πρώιμο στάδιο και δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το όνομα του.

Αυτό που θα πρέπει να κρατήσουν πάντως οι φίλοι των «κιτρινόμαυρων» είναι ότι το ρόστερ δεν έχει κλείσει, καθώς το τελευταίο διάστημα πέρα των γνωστών ονομάτων που έχουν ήδη συμφωνήσει με την ΠΑΕ Άρης, υπάρχουν ένα – δύο (στόπερ – επιθετικός) ίσως και τρία (ανασταλτικός χαφ) ακόμη ονόματα που θα ενταχθούν στο έμψυχο δυναμικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα