'Χαμένος' στο διάστημα είναι ο Dominic Monaghan καθώς ενσωματώθηκε στο "Star Wars: Episode IX"

Σε άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο.

Οι Dominic Monaghan και J.J. Abrams θα ενώσουν ξανά τις δυνάμεις τους, με τον Monaghan να εισβάλει στον κόσμο του "Star Wars: Episode IX".

Σύμφωνα με το Deadline, ο Monaghan θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία "Star Wars" σε άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο, σε αντίθεση με τις δύο νέες προσθήκες, τους ηθοποιούς, Naomi Ackie και Richard E. Grant, οι οποίο θα ενσαρκώσουν

τους Lady Macbeth και Logan αντίστοιχα.

"Ο πολύ μακρινός γαλαξίας με έχει επηρεάσει τόσο όσο και αυτός στον οποίο ζω, οπότε είμαι ενθουσιασμένος που θα συμμετάσχω”, είπε ο Monaghan.

Ο Monaghan είχε ξανασυνεργαστεί με τον Abrams στο παρελθόν στη σειρά του ABC, "Lost", στην οποία ο Monaghan ενσάρκωνε τον Charlie Pace κατά τη διάρκεια έξι σεζόν. Ο Abrams συν-δημιούργησε τη σειρά και εκτελούσε χρέη σκηνοθέτη, σεναριογράφου και εκτελεστικού παραγωγού.

Με δημοσίευσή του στο Instagram, ο ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία που λέει, "Πιο δυνατός από ό,τι φαντάζεσαι". Και σε σχόλιο έγραψε, "Φαίνεται κατάλληλο" και τάγκαρε τον λογαριασμό του "Star Wars".

Seems apropos @starwars@ragandbone#becurioushttps://t.co/UIHoPh6Ioupic.twitter.com/BRp37al47a

Dominic Monaghan. (@DomsWildThings) 24 Αυγούστου 2018

Ο Monaghan θα ενσωματωθεί σε ένα cast που περιλαμβάνει τους παλιούς ηθοποιούς Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo και Billie Lourd. Ο Abrams δήλωσε ότι παλαιότερα πλάνα της Carrie Fisher από το "Star Wars: The Force Awakens" τα οποία δεν έκαναν την εμφάνισή τους στην ταινία, θα χρησιμοποιηθούν για να μείνει η Leia στο franchise.

Το "Star Wars: Episode IX" θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 20 Δεκεμβρίου 2019. Διαβάστε τι είπε ο Mark Hamill για τη χρήση των εν λόγω πλάνων και δείτε την πρώτη φωτογραφία της νέας ταινίας.

IGN GreeceStar Wars: Episode 9: Έφθασε η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματαStar Wars: O Mark Hamill μιλάει για την Carrie Fisher στο "γλυκόπικρο" Episode 9Παλιοί και νέοι χαρακτήρες επιστρέφουν για το Star Wars: Episode IX

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα