Μπρους: “Τώρα κάποιοι θα το βουλώσουν”

Ο Στιβ Μπρους πέρασε στην αντεπίθεση, μετά τη νίκη 1-0 της Νιούκαστλ επί της Τότεναμ και τόνισε πως μερικοί οπαδοί της ομάδας του θα το βουλώσουν. Αιτία για αυτή τη δήλωση στάθηκαν οι γκρίνιες των φιλάθλων της Νιούκαστλ το τελευταίο διάστημα κατά τη διοίκησης, αλλά και του ίδιου του προπονητή. Ο Μπρους θεωρείται από τους Άγγλους ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για να αποχωρήσει πρώτος από τον πάγκο της ομάδας του την εφετινή σεζόν.

Μετά τη νίκη στο Λονδίνο, ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε: “Ευελπιστώ ότι αυτό θα κάνει μερικούς να το βουλώσουν για λίγο. Το μόνο
πράγμα που μπορείς να κάνεις για να σιωπήσουν είναι να κάνεις καλές εμφανίσεις και να δείξεις ότι αυτό σημαίνει κάτι. Και φυσικά, η οργάνωση, η πειθαρχία και το κουράγιο να πάρεις την μπάλα και να δράσεις ανάλογα ακολουθούν. Όλη τη βδομάδα δουλέψαμε για αυτό αλλά είναι σίγουρα διαφορετικό πράγμα να έρχεσαι σε ένα από τα μεγαλύτερα γήπεδα της Ευρώπης, κόντρα σε μία πολύ σπουδαία ομάδα και να τους υποχρεώνεις σε ήττα, ήταν σίγουρα πολύ ευπρόσδεκτο”.
Keywords
Τυχαία Θέματα