Από τη δεκαετία του '50 ξεπηδά η πρώτη αφίσα του "WandaVision"

Θα κυκλοφορήσει το 2021.

Στην D23 Expo 2019 αποκαλύφθηκε η πρώτη αφίσα για την επερχόμενη σειρά του Disney+, "WandaVision".

Στην αφίσα μπορούμε να δούμε τους πρωταγωνιστές, Paul Bettany και Elizabeth Olsen, βγαλμένους από sitcom μιας άλλης δεκαετίας. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Kevin Feige στην D23, η σειρά θα είναι "μισή κλασσική sitcom και μισή θεαματικό MCU". Η Olsen

την περιέγραψε ως "παλαβή και αστεία", ενώ ο Bettany δήλωσε ότι "ενώ γράφεται το σενάριο, η σειρά γίνεται αστεία και θα καταλήξει να γίνει επική". Το σίγουρο είναι ότι το "WandaVision" θα είναι ένα πολύ διαφορετικό project σε σχέση με τα άλλα των Marvel Studios.

Δείτε την αφίσα παρακάτω (μέσω DiscussingFilm):

The first poster for ‘WANDAVISION’ has been officially released. #D23Expo#D23pic.twitter.com/DAwdtfbXPJ

— DiscussingFilm @ D23 (@DiscussingFilm) August 25, 2019

Μιας και τα γυρίσματα δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, οι τυχεροί που παρευρέθηκαν στην έκθεση δεν είδαν πλάνα από την επερχόμενη σειρά. Αντ' αυτού, οι παραγωγοί έδειξαν ένα βίντεο με πλάνα των δύο χαρακτήρων από τις ταινίες "Avengers: Infinity War" και "Captain America: Civil War" δίπλα σε πλάνα από το επεισόδιο "The Brave and the Backache" του "Dick Van Dyke Show", όπου ο Rob (Van Dyke) και η γυναίκα του, Laura (Mary Tyler Moore), συζητάνε την πιθανότητα του να υπάρχει κάτι λάθος στη σχέση τους.

Εκτός των Bettany και Olsen στους ρόλους των Vision και Scarlet Witch, αντίστοιχα, θα δούμε την Teyonah Parris ως την ενήλικη Monica Rambeau (Captain Marvel) και την Kathryn Hahn ως την "περίεργη γειτόνισσα". Επίσης, η Kat Denning θα επιστρέψει ως Darcy Lewis (Thor) και ο Randall Park θα ξαναγίνει ο Jimmy Woo (Ant Man and the Wasp).

Σε σχετικά νέα, η Marvel ανακοίνωσε ότι θα βγάλει και άλλες σειρές στο Disney+, οι οποίες θα κυκλοφορήσουν μετά το Phase 4 που κλείνει με το "Thor: Love and Thunder". Επίσης, το "Black Panther 2" απέκτησε ημερομηνία πρεμιέρας.

Όπως είπαμε, τα γυρίσματα της σειράς δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, αλλά αναμένουμε να κάνει την εμφάνισή της στην άνοιξη του 2021.

IGN GreeceTom Holland και Kevin Feige επιβεβαιώνουν την έξοδο του Spider-Man από το MCUΟ Tom Holland ευχαριστεί τους fans στην D23UPDATE: Επιβεβαίωνεται ο ρόλος του Kit Harington στο MCU

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα