Tom Holland και Kevin Feige επιβεβαιώνουν την έξοδο του Spider-Man από το MCU

"Είπαμε την ιστορία, που θέλαμε να πούμε."

Ο ηθοποιός Tom Holland και ο πρόεδρος της Marvel, Kevin Feige, αποχαιρετούν και επιβεβαιώνουν την αποχώρηση του Spider-Man από το MCU κατά τη διάρκεια της D23.

"Πρακτικά, κάναμε πέντε σπουδαίες ταινίες", είπε ο Holland στο Entertainment Weekly. "Ήταν πέντε απίστευτα χρόνια. Πέρασα υπέροχα. Ποιος ξέρει τι θα φέρει το μέλλον; Αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι θα συνεχίσω να υποδύομαι τον

Spider-Man και να περνάω καλά. Θα είναι πολύ διασκεδαστικό, όπως κι αν αποφασίσουμε να το κάνουμε. Το μέλλον του Spider-Man θα είναι διαφορετικό, αλλά εξίσου τέλειο κι απίστευτο και θα βρούμε νέους τρόπους να γίνει ακόμα πιο cool", συμπλήρωσε ο ηθοποιός. Ο Holland επίσης ευχαρίστησε τους fans για όλη την υποστήριξη τους.

Ο Feige δήλωσε "ευγνώμων και χαρούμενος".

Πρόσθεσε, "Καταφέραμε να κάνουμε πέντε ταινίες μέσα στο MCU με το Spider-Man: δύο μονές και τρεις με τους Avengers. Ήταν ένα όνειρο που δεν πίστευα ποτέ ότι θα γίνει πραγματικότητα. Ποτέ δεν ήταν να κρατήσει για πάντα. Γνωρίζαμε ότι υπήρχε συγκεκριμένο διάστημα που θα μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό, και να πούμε την ιστορία που θέλαμε να πούμε, και θα είμαι πάντα ευγνώμων γι' αυτό".

Δεν γνωρίζουμε ακόμα πότε θα κυκλοφορήσει η επόμενη ταινία "Spider-Man" από την Sony Pictures, αλλά το sequel του "Venom" βρίσκεται ήδη στα σκαριά με σκηνοθέτη τον Andy Serkis.

Από την άλλη η Disney έχει ανακοινώσει όλο το Phase 4 του MCU και το Σαββατοκύριακο που πέρασε αποκάλυψε τρεις ακόμα σειρές για το Disney+, που περιλαμβάνουν ήρωες όπως η Ms.Marvel και ο Moon Knight.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΟ Tom Holland ευχαριστεί τους fans στην D23UPDATE: Επιβεβαίωνεται ο ρόλος του Kit Harington στο MCUCrossover για τα Runaways και Cloak and Dagger

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα