Μπρέσια – Μπουργκ 69-71: Προελαύνουν οι Γάλλοι με 4/4! (hls)

“Τρένο” η Μπουργκ, κέρδισε εκτός έδρας και δεύτερη ιταλική ομάδα (μετά την Βενέτσια) και έφτασε στο 4-0 στο φετινό Eurocup.

Η ομάδα του Φρεντερίκ Φοτού πήρε το προβάδισμα από το ξεκίνημα και κατάφερε να αποκρούσει όλες τις προσπάθειες της Μπρέσια να επιστρέψει. Ο Τζόρνταν Φλόιντ ήταν ο πρωταγωνιστής του πρώτου μέρους με 17 πόντους και ένα (!) μόλις χαμένο σουτ, με τη Μπουργκ μπροστά με 39-34.

Οι Γάλλοι ήταν ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια, έστειλαν τη διαφορά ως τους 13 πόντους και έδειχναν ότι θα κερδίσουν

χωρίς καρδιοχτύπια. Η Μπρέσια έκανε την τελευταία αντεπίθεση, εκμεταλλεύτηκε τον δισταγμό των φιλοξενούμενων και μείωσαν στον πόντο, 69-70 στα 6.7 δευτερόλεπτά για το τέλος. Ο Φλόιντ έχασε την πρώτη του βολή στο παιχνίδι, έβαλε τη δεύτερη για το 69-71.

Η Μπρέσια είχε την ευκαιρία να κερδίσει ή να στείλει το ματς στην παράταση, ο Ντελα Βάλε πάσαρε στον σέντερ Ακέλε πολύ κοντά στο καλάθι, όμως ο Μάικ έβγαλε τρομερή άμυνα στην κατακόρυφο αναγκάζοντας τον να αστοχήσει.

Ο Μάικ ήταν ο πολυτιμότερος του αγώνα με 11 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 μπλοκ, με τον Φλόιντ να συνεισφέρει 22 πόντους, 2 ριμπάουντ, 2 λάθη, 1 ασίστ.

Για τη Μπρέσια ο Ντέλα Βάλε είχε 16 πόντους, 5 ασίστ, ο Μάσενμπεργκ 14 και ο Κοπέιν 12.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπρέσια – Μπουργκ 69-71, Προελαύνουν, Γάλλοι,bresia – bourgk 69-71, proelavnoun, galloi