Μπρέντφορντ-Τότεναμ 2-2: No Kane, no party! (hls)

Οι φιλοξενούμενοι με αρχηγό τον Σον, μετά την πώληση του Κέιν, είχαν εξ αρχής την κατοχή καθώς η Μπρέντφορντ βάσει στρατηγικής παραχώρησε μπάλα αναζητώντας το ανοικτό γήπεδο.

Η ομάδα του Άντζι Ποστέκογλου, που έκανε ντεμπούτο στην Premier League άνοιξε το σκορ στο 11′ εκμεταλλευόμενη τη δεινότητα του Μάντισον στις στατικές φάσεις, με τον άλλοτε παίκτη της Λέστερ να εκτελεί φάουλ και τον Ρομέρο να σκοράρει, αλλά να αντικαθίσταται αμέσως από τον προπονητή του λόγω τραυματισμού.


Ανατροπή
σε 10 λεπτά

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν κατορθώνοντας σε μικρό διάστημα να ανατρέψουν την κατάσταση. Εν αρχή ήρθε το πέναλτι του Σον στον Γένσεν (μέσω VAR) με τον Εμπεμό στο 26′ να ισοφαρίζει και εν συνεχεία η σπουδαία συνεργασία του Εμπεμό με τον Γουισά, στο 36′ έφερε το 2-1 από τον Κονγκολέζο. Όμως το ημίχρονο είχε κι άλλα γκολ στο σακούλι του, με τον Μάντισον να στρώνει στον Έμερσον στο 45+4′ για το 2-2.

Έλειψε η ουσία στο δεύτερο μέρος

Και στο δεύτερο μέρος ο σύλλογος από το βόρειο Λονδίνο είχε ξεκάθαρα την επιθετική πρωτοβουλία όντας όμως πιο απειλητικός συγκριτικά με τη φλύαρη εκδοχή του πρώτου ημιχρόνου. Στο 60′ ο Φλέκεν αρνήθηκε το γκολ στον Σον, όπως και στον Ρισάρλισον 4 λεπτά αργότερα. Μέχρι το τέλος η Μπρέντφορντ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα με το 2-2 να παραμένει.

Μπρέντφορντ (5-3-2): Φλέκεν, Χίκι (73′ Ράσμουσεν), Kόλινς, Πίνοκ, Άιερ (84′ Zάνκα) , Χένρι, Γιανέλτ, Νόργκαρντ (αρχ.) (73′ Μπατίστ), Γένσεν, Εμπεμό, Γουισά (72′ Σάντε)

Προπονητής: Tόμας Φρανκ

Τότεναμ (4-2-3-1): Βικάριο, Έμερσον, Ρομέρο (14′ Σάντσες), Φαν ντεν Φεν, Ουντότζι, Μπισουμά, Σκιπ (75′ Σαρ), Κουλουσέφσκι, Μάντισον, Σον (αρχ.) (75′ Πέρισιτς), Ρισάρλισον

Προπονητής: Άντζι Ποστέκογλου

Keywords
Τυχαία Θέματα