Φέγενορντ – Φορτούνα Σιτάρντ 0-0 : “Γκέλα” με το καλησπέρα… (hls)

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος η Φέγενορντ “γκέλαρε” μπροστά στο ένθερμο κοινό της κι απέναντι σε μια αξιόμαχη, “μυαλωμένη” και μαχητική Φορτούνα Σιτάρντ. Η διαφορά είναι πως φέτος οι γηπεδούχοι δεν μπορούν να μιλάνε για αξιώσεις έτσι όπως κύλησε το ματς έπειτα από μια φλύαρη υπεροχή αλλά πολλές λανθασμένες επιλογές στην τελική προσπάθεια.

Πέραν της πολύ καλής άμυνας των φιλοξενούμενων – σε όλο το γήπεδο και με την εμπειρία του αξιόμαχου Δημήτρη Σιόβα – σημαντικό ρόλο στην έκβαση του ματς έπαιξε η αποβολή του Νόϊκοπ στο 25ο λεπτό με απευθείας κόκκινη κάρτα για δυνατό μαρκάρισμα.

Πέραν της ανατροπής των ισορροπιών ο εν λόγω παίκτης – που επέστρεψε φέτος στο Ρότερνταμ μετά τον διετή δανεισμό του στην Ουνιόν Ζεν Ζιλουάζ – ήταν ως εκείνο το σημείο από τους καλύτερους της ομάδας του, κυρίως δημιουργικά!

Οι πρωταθλητές ρίσκαραν αρκετά στο δέυτερο ημίχρονο, με την είσοδο άλλων τριών επιθετικών αλλά αφενός δεν το αξιοποίησαν κι αφετέρου λίγο έλλειψαν να εκτεθούν από 2-3 καλές ευκαιρίες της Φορτούνα με αποκορύφωμα το προ της γραμμής κόψιμο της μπάλας σε σουτ του Κόρντομπα στο 80

Σημαντικότερη ευκαιρία για την Φέγενορντ, στην πίεση των τελευταίων λεπτών, το εξ επαφής σουτ του Ιρανού Γιάχανμπακς που απέκρουσε με υπερένταση ο Κροάτης γκολκίπερ Παντούρ στο 95′!

Keywords
Τυχαία Θέματα