Μπρεστ-Λανς 3-2: Με επική ανατροπή από 0-2!

Η Μπρεστ φιλοξένησε στην πρεμιερα του πρωταθλήματος την δευτεραθλήτρια και εξαιρετική πέρσι Λανς. η ομάδα του Φρανκ Εζ ήταν κυρίαρχη από το πρώτο λεπτό και κατάφερε στο 11ο λεπτό να προηγηθεί με κεφαλιά του Σοτοκά από κόρνερ του Φουλγκινί. Η μπάλα για μερικά εκατοστά (όπως έδειξε το goal line technology) πέρασε τη γραμή του τέρματος παρά την σπουδαία επέμβαση του Μπιζό.

Στο 22′ ύστερα από γρήγορη μετάβαση οι λανσουά πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Μασάντο ο οποίος κινήθηκε

στην πλάτη του Κένι Λαλά και “εκτέλεσε” τον Μπιζό για το 0-2. Όλα έδειχναν ότι η Λανς θα είχε ένα εύκολο απόγευμα μέχρι το 45′ όταν σε μια ανύποπτη φάση ο Λε Ντουαρόν κέρδισε πέναλτι από τον Γκραντίτ που έπεσε πάνω του άθελά του. Ο Ντελ Καστιλιό το εκτέλεσε εύστοχα νικώντας τον Σαμπά και βάζοντας νέα δεδομένα στο παιχνίδι.

Η Λανς τα έχασε πλήρως, η Μπρεστ αναθάρρησε και το δεύτερο ηνίχρονο της ανήκει ολοκληρωτικά. Στο 56′ ο Κένι Λαλά με υπέροχο σουτ από τη γωνία της περιοχής ισοφάρισε, την ώρα που η Λανς δεν μπορούσε να κρατήσει καθόλου τη μπάλα στα πόδια της και η Μπρεστ γινόταν όλο και πιο επικίνδυνη. Ο Σαμπά όμως με τρομερές αποκρούσεις κράταγε όρθια την Λανς. Μέχρι το 87′.

Σε αυτό το λεπτό ο Καμαρά κέρδισε πέναλτι από τον Σαμέντ, ο Ντελ Καστιλιό το εκτέλεσε εύστοχα και αυτό και η επική ανατροπή ολοκλήρώθηκε με την ομάδα που πέρσι σώθηκε την προτελευταία αγωνιστική να ρίχνει στο καναβάτσο την δευτεραθλήτρια Γαλλίας!

Keywords
Τυχαία Θέματα