Μπρέντφορντ-Γουλβς 1-4: Χριστουγεννιάτικα δώρα στο Λονδίνο! (highlights)

Στο πρώτο ημίχρονο η Γουλβς ήταν απόλυτα συγκεντρωμένη και εκμεταλλεύτηκε κάθε λάθος στην άμυνα της Μπρέντφορντ πετυχαίνοντας τρία γκολ. Το πρώτο ήρθε στο 13′ από σέντρα του Κούνια και κεφαλιά του Λεμινά που σκόραρε για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική μετά το ματς με την Τσέλσι.

Με τη σέντρα, ο Χουάνγκ κατάλαβε την πάσα του Κόλινς στον Φλέκεν, πετάχτηκε έκλεψε και έκανε εύκολα κι απλά το 0-2. Εν συνεχεία με τον Γουίσα η Μπρέντφορντ ξαναμπήκε στο ματς από πάσα του Μοπέ. Αλλά ένα ακόμα δώτο της άμυνας της Μπρέντφορντ έδωσε

ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων στην Γουλβς. Ήταν μια απομάκρυνση του Τότι Γκόμες με το κεφάλι που μετατράπηκε σε ασίστ στον Χουάνγκ ο οποίος έκανε το 1-3 με το 10ο φετινό του γκολ.

Ο Ν.Κορεάτης επιθετικός όμως έγινε αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού στη μέση πριν βγει το ημίχρονο με την Μπρέντφορντ να έχει δύο καλές στιγμές για να ξαναμπεί στο ματς, αλλά τους Κόλινς και Μοπέ να αστοχούν.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Γουλβς μπήκε για να διαχειριστεί το ματς και το έκανε άψογα. Δεν κινδύνεψε καθολου και μάλιστα στο 79′ κατάφερε να βάλει και 4ο γκολ από νέο λάθος του Κόλινς που εκμεταλλεύτηκε ο Κούνια για να δώσει ασίστ στον Μπελγκάρ ο οποίος έβαλε το κερασάκι στην τούρτα γα να κάνει το back to back στις νίκες για πρώτη φορά φέτος, ενώ για την Μπρέντφορντ αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη ήττα.

Keywords
Τυχαία Θέματα