Ο Ρόουζ πάτησε στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη: "Επιστρέφω στο σπίτι μου"

Ο Άρης ενισχύει την άμυνά του με τον Λίντσεϊ Ρόουζ, ο οποίος επιστρέφει στους Θεσσαλονικείς υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι και το καλοκαίρι του 2026.

Το βράδυ της Τετάρτης (27/12) ο 31χρονος Γάλλος στόπερ έφτασε στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η συμφωνία. Στις δηλώσεις του στο αεροδρόμιο τόνισε πως επιστρέφει

στο σπίτι του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρόουζ:

"Επιστρέφω στο σπίτι μου, έτσι νιώθω, οπότε δεν έχω να πω πολλά. Νιώθω σα να μην έφυγα ποτέ. Απομένουν κάποιες λεπτομέρειες να διευθετήσουμε με τη Λέγκια αλλά νιώθω σα να γύρισα στο σπίτι μου".

Για την μέρα που έφυγε: "Όταν έφυγα ήταν μια δύσκολη στιγμή για μένα. Έκλαιγα στο ταξί. Το ότι είμαι τώρα πίσω είναι ένα μέρος από το όνειρο που είχα να γυρίσω στον Άρη. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τους ανθρώπους της ομάδας που μ’ έφεραν πίσω γιατί το ήθελα πολύ".

Για την ομάδα του Άρη: "Καταρχάς είμαι χαρούμενος που θα δω μερικούς από τους συμπαίκτες που είχα, όπως ο Κουέστα, ο Βέλεθ και ο προπονητής Μάντζιος. Στο διάστημα που έλειπα είδα τα βήματα προόδου της ομάδας.

Την πρώτη φορά που είδα έρθει είχα πει ότι στόχος μου ήταν να κατακτήσω τίτλους. Αυτό δεν έγινε τότε αλλά τώρα που επιστρέφω παραμένει αυτός ο στόχος. Έρχομαι για να βοηθήσω την ομάδα, να προσφέρω την περαιτέρω εξέλιξη της ομάδας".

Για τον κόσμο του Άρη: "Ήδη έχω δεχθεί αρκετά μηνύματα αγάπης από φίλους του Άρη. Έχω ξαναζήσει αυτή την κατάσταση από την εποχή του Covid. Ανυπομονώ να επιστρέψουν και να ζήσουμε την ατμόσφαιρα που απολάμβανα στο παρελθόν".

Keywords
Τυχαία Θέματα