Wimbledon: Στα ημιτελικά ο Μεντβέντεφ, γούρικο το Court 1 (highlights)

Από την άλλη πλευρά ο πανύψηλος Αμερικανός τενίστας, επιβεβαίωσε ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η μέχρι τώρα πορεία του, καθώς στην πρώτη του συμμετοχή στο Wimbledon, απέκλεισε δύο αντιπάλους, απο την πρώτη 15αδα της παγκόσμιας κατάταξης. Τον Κάμερον Νόρι και τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Στο 1ο σετ ο Ρώσος τενίστας έκανε μπρέικ στο 4ο γκέιμ και επικράτησε με 6-4. Από κει

και πέρα άρχισε η αντεπίθεση του νεαρού Αμερικανού. Από το 1-1 στο 2ο σετ, πήρε τα 5 επόμενα για να ισοφαρίσει μόλις σε 21 λεπτά. Στο 3ο σετ, ο 27χρονος Γιούμπανκς έκανε γρήγορο μπρέικ στο σερβίς του αντιπάλου του, έφτασε τα 7 συνεχόμενα κερδισμένα γκέιμ και έκανε το 2-1 στα σετ, επικρατώντας τελικά 6-4.

Το 4ο σετ ήταν το πιο συναρπαστικό από όλα τα άλλα και κρίθηκε στο tie-break, με τον Μεντβέντεφ να είναι πιο ψύχραιμος και να το κερδίζει τελικά (77 – 64 ) μετά από 48 λεπτά παιχνιδιού. Ο Γιούμπανκς δεν άντεξε στο 5ο σετ και ο Μεντβέντεφ επικράτησε εύκολα 6-1, κρατώντας το αήττητο στο Court 1, μια ημέρα αφότου είπε ότι δεν ήθελε να παίξει στο κεντρικό κορτ για το υπόλοιπο του τουρνουά, γιατί στο Court 1 δεν έχει χάσει ποτέ!

Keywords
Τυχαία Θέματα
Wimbledon, Μεντβέντεφ, Court 1,Wimbledon, mentventef, Court 1