Μποζίκας: «Έγιναν υπερβολές, θέλουμε να μείνουμε πιστοί στις αξίες μας» (video)

Ο Ολυμπιακός θα «χτίσει» την ομάδα της νέας σεζόν με βάση τον «κορμό» που υπάρχει ήδη στο κλαμπ, αλλά και με προσθήκες που θα πραγματοποιηθούν, χωρίς να πατήσει την… μπανανόφλουδα των υπεραξιών που δημιουργούν οι… πλειστηριασμοί. Ο συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα μιλώντας στη Δώρα Παντέλη, αναφέρθηκε και στην επιστροφή των Μιλουτίνοφ, Γουίλιαμς – Γκος τονίζοντας ότι είναι σημαντικό πρώην παίκτες να θέλουν να φορέσουν ξανά τη φανέλα της ομάδας απορρίπτοντας προτάσεις με περισσότερα χρήματα.

«Σίγουρα

εδώ είναι μία αγορά που έρχεται από κάτω, κυρίως τα τελευταία χρόνια. Είναι πολύπλευρη η παρουσια μου εδώ πέρα για τις γνώσεις που αποκτάς και τις γνωριμίες που κάνεις. Το NBA που είναι πρώτο σε θέματα marketing έχει χτίσει τόσο πολύ το προιόν του και έτσι κρατάει όσο περισσότερο μπορεί τους παίκτες στην Αμερική.

Είχαμε την περίπτωση του Ντόσρεϊ, ο οποίος ήρθε εδώ και άφησε πολύ μεγάλα συμβόλαια στην Ευρώπη. Τελικά δεν έπαιξε ούτε δευτερόλεπτο στο Ντάλας. Πιστεύω πολύ στη δουλειά μας και στο σύστημα που έχω φτιάξει στον Ολυμπιακό. Είμαστε ευχαριστημένοι με το ρόστερ μας, κρατήσαμε τους περισσότερους παίκτες και έχουμε κάνει ήδη δύο προσθήκες. Για να καταλάβει ο κόσμος τί σημαίνει ο οργανισμός του Ολυμπιακού. Οι δύο παίκτες που ήρθαν στην ομάδα είχαν μεγαλύτερες προτάσεις, αλλά επέλεξαν να επιστρέψουν στην ομάδα.

Η ομάδα έχει πετύχει σε πολλά επίπεδα υπάρχει οικογενειακό κλίμα και όλοι οι παίκτες είναι ευχαριστημένοι. Πάντα η ομάδα βρίσκεται στην αγορά για παίκτες. Βρισκόμαστε στην αγορά 12 μήνες τον χρόνο. Έχουμε κάποια κενά στο ρόστερ μας, τα οποία θα τα καλύψουμε με τον καλύτερο τρόπο. Το σημαντικό είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει τον κορμό του και όποιος παίκτης έρθει θα τον υποστηρίξουν οι υπόλοιποι για να γίνει μέρος της ομάδας.

Το καλοκαίρι εξελίχθηκε με τρομερό τρόπο και έγιναν υπερβολές. Όταν θέλεις έναν παίκτη και τον θέλουν πέντε ομάδες καταλαβαίνεις ότι η τιμή ανεβαίνει. Το μεγάλο μπάτζετ δεν σου εξασφαλίζει τίποτα, γιατί δεν είναι ρεαλιστικό. Όλες οι ομάδες πληρώνουν υπεραξίες, εμείς προσπαθούμε να αποφύγουμε αυτή την κατάσταση. Θέλουμε να μείνουμε πιστοί στις αξίες μας και όποιος παίκτης έρχεται να βρίσκει χρόνο στον Ολυμπιακό»

Keywords
Τυχαία Θέματα