Μποζίκας: "Απαράδεκτο να παρατάμε το παιχνίδι"

Μποζίκας: "Απαράδεκτο να παρατάμε το παιχνίδι"osinteliΤετ, 03/03/2021 - 22:10

Εμφανώς απογοητευμένος για την εικόνα του Ολυμπιακού και τη βαριά ήττα από τη Μπασκόνια, ο Γιώργος Μποζίκας μέσω των καναλιών Novasports στάθηκε στη νοοτροπία που έδειξαν οι παίκτες στην τέταρτη περίοδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

"Είναι απαράδεκτο να παρατάμε το παιχνίδι στην τελευταία περίοδο. Μπήκαμε

με δέκα πόντους πίσω, το φτάσαμε στους 6, αλλά η εικόνα μας στο τέταρτο δεκάλεπτο αδίκησε την προσπάθεια μας. Να κάνουμε την αυτοκριτική μας γιατί κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τα παρατά. 

Είμαστε όλοι υπεύθυνοι γι' αυτή την εικόνα. Δεν είναι ώρα να επιρρίψουμε ευθύνες. Αυτό που έχει προτεραιότητα είναι σε δύο ημέρες να φανούμε ανταγωνιστικοί και να βάλουμε τέλος στο σερί ηττών. 

Αυτή τη στιγμή πρέπει όλοι να είμαστε στην ίδια σελίδα. Έχουμε μία ημέρα για να αποδείξουμε ότι δεν αξίζουμε αυτή την εικόνα που δείξαμε, ειδικά στην τέταρτη περίοδο. Μέχρι τότε παλεύαμε το παιχνίδι".

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Ολυμπιακός - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Ολυμπιακός ΔΙΕΘΝΕΙΣ Εμφανώς απογοητευμένος για την εικόνα του Ολυμπιακού και τη βαριά ήττα από τη Μπασκόνια, ο Γιώργος Μποζίκας μέσω των καναλιών Novasports στάθηκε στη νοοτροπία που έδειξαν οι παίκτες στην τέταρτη περίοδο.

Article publish on Τετ, 03/03/2021 - 22:10 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα