Spoiler Survivor 3/3: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αποχωρεί η Σοφία Μαργαρίτη! Επιστρέφει η Ανθή Σαλαγκούδη; Ε, ΟΧΙ!

21:25 3/3/2021 - Πηγή: Sportime
Spoiler Survivor 3/3: Δεν θα συνεχίσει στο ριάλιτι επιβίωσης η Σοφία Μαργαρίτη. Ρεπορτάζ ανέφεραν για σκέψη επιστροφής. Ποια; Η Ανθή Σαλαγκούδη.Spoiler Survivor 3/3

Spoiler Survivor 3/3: Το διάβασα σαν σενάριο και μου… έπεσαν τα μαλλιά. Κι επειδή έκανα ένα ρεκτιφιέ τελευταία, το έχω κάνει

κοντό, δεν είχε περίσσευμα. Ποιος σενάριο; Αυτό με την επιστροφή της Ανθής Σαλαγκούδη στο Survivor! Λέω, είναι δυνατόν; Πάμε καλά;

Αμάν και πως κάναμε να τη στείλουμε πίσω της. Έλα που όμως προέκυψε πρόβλημα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ με τη Σοφία Μαργαρίτη. Είχε που είχε πρόβλημα η Σοφία, πλέον με το πόδι να είναι μπαταρισμένο είναι βέβαιο πως αποχωρεί. Δεν είναι στα καλά της εδώ και καιρό. Ειδικά μετά τον πρώτο τραυματισμό, δεν έχει επανέλθει πλήρως.

Για να είμαστε δίκαιοι μαζί της βέβαια, το πάλεψε όσο μπορούσε. Την πρώτη φορά που της είπε ο Γιώργος Λιανός πως ίσως αποχωρήσει, έβαλε τα κλάματα. «Ήρθα για να αγωνιστώ, όχι για να είμαι θεατής». Ακόμα και χθες στο συμβούλιο του νησιού ένιωσε μια αδιαθεσία. Το παραδέχτηκε εξάλλου και στη συνέχεια. «Νομίζω πως ήρθε η ώρα να πάω σπίτι μου ανέφερε».

Δείτε τα χαρακτηριστικά βίντεο

Η αδιαθεσία στο συμβούλιο

Η επιστροφή με το σπασμένο πόδι

Μόλις είδαμε την κατάσταση πήραμε τηλέφωνο να μάθουμε. Επιβεβαιώθηκε από την πηγή μας πως η Σοφία αναμένεται να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Δεν μπορεί να συνεχίσει. Κουράστηκε και η ίδια, δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί, επομένως είναι το λογικό σενάριο αυτό. Επιβεβαιωμένο 100%. Θα αποχωρήσει, θα το δούμε άμεσα. Σίγουρα αυτός αποχωρεί απόψε.

Δείτε το ορθό τηλεοπτικό ρεπορτάζ

Τι άλλο ακούστηκε όμως; Πως θα επιστρέψει η Ανθή Σαλαγκούδη. Μείναμε… παγωτό. «Κάναμε τάμα για να φύγει και θα τη βάλουμε πάλι μέσα;», η ατάκα που ακούστηκε. Επομένως δεν παίζει το σενάριο, μην ανησυχείτε. Φαντάζεστε τι θα έκανε η κόκκινη ομάδα; Επανάσταση! Θα γινόταν… πόλεμος! Θα το παράταγα κι εγώ να ξέρετε. Θα το γύριζα στο Masterchef, όπου έχω spoiler για την τελική 10άδα αν σας ενδιαφέρει.

Πάντως το σενάριο είχε βάση. Η Ανθή Σαλαγκούδη είναι ακόμα στον Άγιο Δομίνικο. Την προηγούμενη φορά που είχαμε αποχώρηση, με την Κάτια Ταραμπάνκο να φεύγει, «ακυρώθηκε» η αποχώρηση στο συμβούλιο του νησιού.. Αν δεν ήταν η Ανθή με δυο λόγια, ίσως το σκέφτονταν στην παραγωγή να φέρουν πίσω τον τελευταίο παίκτη που αποχώρησε. Αλλά την Ανθή, ποτέ!

Το άρθρο Spoiler Survivor 3/3: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αποχωρεί η Σοφία Μαργαρίτη! Επιστρέφει η Ανθή Σαλαγκούδη; Ε, ΟΧΙ! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα