Μπόρνμουθ – Γουλβς 1-2: Ανατροπή με «χρυσή αλλαγή» τον Κάλαϊτζιτς (highlights)

Τα «κεράσια», παραμένουν χωρίς νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και τα πράγματα δυσκολεύουν για τον προπονητή της, Αντόνι Ιραόλα, μετά από την τέταρτη σερί νίκη.

Η Γουλβς έμεινε αήττητη τέταρτη σερί αγωνιστική, με τον προπονητή της, Γκάρι Ο’ Νιλ, να παίρνει εκδίκηση από την περσινή του ομάδα, που τον απέλυσε το καλοκαίρι, προτιμώντας τον Ιραόλα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 6ο λεπτό σε σουτ του Νέτο, όμως η Μπόρνμουθ ήταν αυτή που προηγήθηκε στο 17ο λεπτό, όταν ο Μπίλινγκ μπήκε στην περιοχή από

δεξιά και ο Σολάνκε με ωραίο τακουνάκι, έκανε το 1-0 με το τέταρτο φετινό του γκολ.

Η Γουλβς όμως, με εύστοχες αλλαγές στο β’ κατάφερε να κάνει την ανατροπή. Στο 47ο λεπτό, ο μέσος Ντόιλ (που είχε έρθει από τον πάγκο), βρήκε τον Νέτο, ο οποίος με την έκτη του φετινή ασίστ τροφοδότησε τον Κούνια, που ισοφάρισε με δυνατό σουτ.

Στο 54′, τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για την Μπόρνμουθ, με τον μέσο Κουκ να αντιδρά άσχημα μετά από ένα φάουλ από τον Χουάνγκ, κουτουλώντας τον αντίπαλό του, για να δεχτεί απ΄ευθείας κόκκινη!

Η Γουλβς έτσι κυριάρχησε και τελικά βρήκε το νικητήριο γκολ στο 88ο λεπτό, όταν ο τερματοφύλακάς της, Νέτο, βιάστηκε να τροφοδοτήσει σε ελεύθερο τον Μπίλινγκ, αυτός έχασε την μπάλα μπροστά από την περιοχή του και ο Χουάνγκ έδωσε έτοιμο γκολ στον Κάλαϊτζιτς για το 1-2.

Ο Αυστριακός, που είχε μπει ως αλλαγή στο 82′, έχει πετύχει όλα κι όλα δύο γκολ με τη Γουλς, αμφότερα όμως νικητήρια, έχοντας μπει στο ματς στο τέλος, καθώς το είχε ξανακάνει και τον Αύγουστο στη νίκη στην έδρα της Έβερτον.

Mπόρνμουθ (Ιραόλα): Νέτο – Άαρονς, Ζαμπάρνι, Κέλι, Κέρκεζ (85′ Σενέσι) – Σκοτ (57′ Σκοτ), Κουκ – Μπρουκς (57′ Μπρουκς), Μπίλινγκ, Ταβερνίερ (75′ Ταβερνίερ) – Σολάνκι (85′ Μουρ).
Γουλβς (Ο’ Νιλ): Σα – Κίλμαν, Ντόσον, Τότι (65′ Σαράμπια)- Ντόχερτι, Γκόμες (46′ Ντόιλ), Τραορέ, Αΐτ Νουρί – Χουάνγκ, Κούνια (82′ Κάλαϊτζιτς), Νέτο.

Keywords
Τυχαία Θέματα