Μπρέντφορντ – Μπέρνλι 3-0: Σπουδαία νίκη με εντυπωσιακά γκολ! (highlights)

Η Μπρέντφορντ έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση απέναντι στην Μπέρνλι στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής και πανηγύρισε την δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα! Παράλληλα για πρώτη φορά μετά το 1996 οι «μέλισσες» πανηγυρίζουν διαδοχικές νίκες κόντρα στην Μπέρνλι!

Η ομάδα του Τόμας Φρανκ, έδειξε από την αρχή του ματς πως ήθελε περισσότερο τους τρεις βαθμούς!

Οι γηπεδούχοι απείλησαν μόλις στο δεύτερο λεπτό με τον Μοπέ ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Γάλλος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα όμως το γκολ

ακυρώθηκε ως off side.

Η Μπρέντφορντ προηγήθηκε με σπουδαίο ομαδικό γκολ! Ο Μοπέ έσπασε την μπάλα για τον Εμπεμό αυτός έβγαλε εξαιρετική ασίστ για τον Ουισά που με εύκολο πλασέ έκανε το 1-0!

Οι ευκαιρίες κυρίως στο πρώτο μέρος ανήκαν στους γηπεδούχους. Ο Μοπέ στο 28΄λίγο έλειψε να σκοράρει για πρώτη φορά μετά από 13 μήνες, με τον Ο΄Σέι, να κάνει τάκλιν πριν η μπάλα περάσει την γραμμή.

Πίεσε η Μπέρνλι αντέδρασε η Μπρέντφορντ

Η ομάδα του Κομπανί, προχώρησε σε μια αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Κολεόσο έδωσε ενέργεια στους συμπαίκτες του που για περίπου 15 λεπτά πίεζαν όσο περισσότερο μπορούσαν με στόχο να ισοφαρίσουν.

Ο Εμπεμό ωστόσο με φανταστικό σουτ πέτυχε το 2-0 στο 62 κάνοντας το έργο της Μπέρνλι δύσκολο.

Τα πράγματα για τους φιλοξενούμενους έγιναν ακόμη πιο δύσκολα όταν ο Ρόμπερτς αποβλήθηκε αντικρίζοντας για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα του διαιτητή Τζος Σμιθ και πήρε τον δρόμο προς τα αποδυτήρια.

Η Μπρέντφορντ, απαλλαγμένη από το αγχος πέτυχε και τρίτο-εντυπωσιακό-γκολ, με τον Γκόντος για το τελικό 3-0!

Η Μπέρνλι για τέταρτη φορά σε μια σεζόν χάνει 7 από τα 9 πρώτα ματς που έχει δώσει.

Μπρέντφορντ: Φλέκεν, Άγερ(76΄Ρόερσλεβ), Κόλινς, Πίνοκ, Γιάνελτ, Ονιέκα(84΄Γκόντος), Νόργκαρντ, Γιένσεν(76΄Γιάρμολουκ), Εμπεμό, Μοπέ(88΄Ολακίγκμπε), Ουισά

Μπέρνλι: Τράφορντ, Τέιλορ, Ο΄Σέι, Αλ Νταχίλ, Ρόμπερτς, Μπέργκε(66΄Μπράουνχιλ), Κάλεν, Αμπντουνί(76΄Ρέντμοντ), Οντομπέρ(46΄Κολεόσο), Τρέσορ(66΄Μπρουν Λάρσεν(80΄Ντελκρουά), Φόστερ

Κίτρινες: Μπέργκε, Ρόμπερτς, Κάλεν, Άγερ, Ονιέκα, Γιένσεν, Γιάνελτ, Γκόντος.

Κόκκινη: Ρόμπερτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα