Μπονούτσι: ''Είμαστε άνθρωποι πάνω απ' όλα''

Μπονούτσι: ''Είμαστε άνθρωποι πάνω απ' όλα''sdimolitΠαρ, 02/12/2021 - 01:18

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι παραδέχεται πως το περιστατικό μεταξύ Αντόνιο Κόντε και Αντρέα Ανιέλι παραμένει άσχημο όμως επιμένει πως αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο.

Ο προπονητής της Ίντερ ύψωσε επιδεικτικά το μεσαίο του δάχτυλο προς τη διοίκηση της Γιουβέντους στο ημίχρονο του ημιτελικού κυπέλλου και ο αρχηγός της Μεγάλης Κυρίας κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός.

''Οι εικόνες είναι ξεκάθαρες. Είναι άσχημο, αλλά δεν είναι δική μου αρμοδιότητα να κρίνω. Πρέπει να δίνουμε το παράδειγμα,

όμως ορισμένες φορές η καταστάσεις δυσκολεύουν. Όταν αγωνίζεσαι ξεχνάς τι συμβαίνει γύρω σου. Η ένταση σου δημιουργεί περίεργα συναισθήματα και καμιά φορά μπορεί να ξεφύγεις. Παίζει ρόλο και το γεγονός πως δεν υπάρχει κόσμος και όλα ακούγονται πλέον πολύ πιο εύκολα. Είμαστε άνθρωποι και αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο'' είπε ο Μπονούτσι στο Sky Sport Italia.

 

 

 

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Juventus - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Juventus ΙΤΑΛΙΑ Ο Λεονάρντο Μπονούτσι παραδέχεται πως το περιστατικό μεταξύ Αντόνιο Κόντε και Αντρέα Ανιέλι παραμένει άσχημο όμως επιμένει πως αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Article publish on Παρ, 02/12/2021 - 01:18 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα