ΟΦΗ-Βόλος: Μάχη βαθμών και ψυχολογίας

ΟΦΗ-Βόλος: Μάχη βαθμών και ψυχολογίαςastiliadΠαρ, 02/12/2021 - 00:08

Ο ΟΦΗ καλείται να διαχειριστεί παράλληλα σημαντικά προβλήματα. Πρώτο, σημαντικότερο και άλυτο είναι οι τραυματισμοί, κατά συνέπεια οι απουσίες που από την αρχή της σεζόν ανάγκασαν τους Κρητικούς να αλλάζουν πρόσωπα, σχηματισμούς, ακόμη και λογική σε κάποιες περιπτώσεις αφού καλούνταν να χρησιμοποιήσουν παίκτες σε θέσεις που δεν θα έπαιζαν σε καμία περίπτωση αν δεν υπήρχαν οι απουσίες.

Δεύτερο η κακή ψυχολογία εξαιτίας των κακώς

αποτελεσμάτων. Ο ΟΦΗ όχι απλών δεν έχει νικήσει, αλλά και δεν έχει σκοράρει στα τελευταία 6 παιχνίδια πρωταθλήματος. Σημαντική υποσημείωση, ότι οι 5 ήττες του σε αυτό το διάστημα είναι με αντιπάλους τις 5 από τις πρώτες 6 ομάδες της βαθμολογίας.

Στην ίδια περίοδο, ο Βόλος δε μπορεί να αισθάνεται αισθητά καλύτερα. Αγνοεί τη νίκη στα τελευταία 3 παιχνίδια του, όμως δεν έχασε, κρατώντας το μηδέν στην άμυνα στα τελευταία δύο μακριά από τη Μαγνησία. Μάλιστα είναι η πρώτη φορά στην μικρή ιστορία του στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία που δεν δέχθηκε γκολ σε δύο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος.

Οι Βολιώτες απέκλεισαν τον ΟΦΗ σε προηγούμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας για να βρεθούν απέναντι στην ΑΕΚ στα προημιτελικά, χάνοντας με 4-2 την Τετάρτη στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Πολυτέλεια χρησιμοποίησης 20 και 25 παικτών σε αυτό το επίπεδο δεν έχουν, κατά συνέπεια μένει να φανεί κατά πόσο θα είναι επηρεασμένοι από συνεχόμενα ταξίδια Αθήνα και Κρήτη και σειρά δύσκολων αγώνων. Στα υπέρ τους πάντως είναι το γεγονός ότι δεν αντιμετωπίζουν σε καμία περίπτωση προβλήματα τραυματισμών στο βαθμό που αυτό συμβαίνει με τους Κρητικούς.

Ο ΟΦΗ νίκησε για τελευταία φορά αρχές Ιανουαρίου στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία, ενώ στον πρώτο γύρο σημείωσε την μεγαλύτερη εφετινή σε έκταση νίκη του (4-1) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου.
Παράλληλα αυτή είναι και η μεγαλύτερη σε έκταση ήττα της ομάδας της Θεσσαλίας, μαζί με εκείνη απέναντι στον Ολυμπιακό (στο Φάληρο) με το ίδιο σκορ.

Ο ΟΦΗ θα ψάξει γκολ για πρώτη φορά μετά από τρεις ανεπιτυχείς προσπάθειες στο Ηράκλειο και παράλληλα νίκη που θα αποτελέσει πέρα από βαθμολογική και ψυχολογική ένεση για τη συνέχεια της σεζόν, απέναντι στους Βολιώτες που μετρούν μία νίκη στα τελευταία 9 παιχνίδια μακριά από τον Βόλο (1-0 στα Γιάννενα).
Οι Κρητικοί αναζητούν βελτίωση στην αμυντική συμπεριφοτά τους αφού έχουν τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 34 γκολ παθητικό και έχοντας κρατήσει το μηδέν στην άμυνα μόλις 3 φορές. Τις λιγότερες από κάθε άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα, με τον Βόλο να κρατά ανέπαφη την εστία του σε 6 ματς.

Παράλληλα ΟΦΗ και Βόλος έχουν κάνει τις ίδιες τελικές στο πρωτάθλημα. Κατά μέσο όρο 10 ανά παιχνίδι και με τους Θεσσαλούς να είναι αποτελεσματικότεροι με 1 γκολ ανά 9 τελικές (1/11 οι Κρητικοί).
 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ The Experts Off Off astiliad Off Off ΕΛΛΑΔΑ ΟΦΗ και Βόλος στη σέντρα για να βάλουν τέλος σε αρνητικά σερί και να λύσουν τις διαφορές τους για 4η φορά στη διάρκεια της σεζόν. Article publish on Παρ, 02/12/2021 - 00:08 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα