Μουράτος: "Έχουμε τρυπήσει το ταβάνι μας"

Μουράτος: "Έχουμε τρυπήσει το ταβάνι μας"osinteliΠαρ, 02/12/2021 - 00:30

Για τη φετινή εκπληκτική πορεία του Λαυρίου σε πρωτάθλημα και Κύπελλο μίλησε ο Βασίλης Μουράτος. Ο νεαρός γκαρντ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "Κανάλι Ένα 90.4" υποστήριξε πως δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμη τι έχουν πετύχει τη φετινή χρονιά και στάθηκε στην οργάνωση που υπάρχει στην ομάδα του Λαύριου. 

Αναλυτικά η συνέντευξη του:

"Μακάρι να ξέραμε που θα φτάσουμε, ακόμη δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα. Η πραγματικότητα

είναι οτι έχουμε τρυπήσει το ταβάνι μας γιατί ενώ πρωταρχικός στόχος  ήταν η παραμονή παρ’ όλα αυτά με την απόδοση μας αλλάξαμε τους στόχους για την εφετινή χρονιά. Στο Λαύριο υπάρχει μια εξαιρετική οργάνωση τόσο στο διοικητικό κομμάτι, στο τεχνικό επιτελείο,  αλλά το πιο σημαντικό είναι οτι στην ομάδα υπάρχουν παίκτες που έχουν τη διψά για να προοδεύσουν, θέλουν να εξελιχθούν και αυτό είναι το κοινό σημείο ανάμεσα στο τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες".

Ο Βασιλης Μουράτος στάθηκε και στην χθεσινή μεγάλη πρόκριση: "Ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι από αυτό του πρωταθλήματος γιατί ξέραμε οτι θα έκρινε την πρόκριση σε νοκ άουτ ματς. Εμείς είμασταν πολύ συγκεντρωμένοι για μεγάλο χρονικό διάστημα και γι’ αυτό κερδίσαμε".

Σε οτι αφορά τη συνέχεια: "Σίγουρα ονειρευόμαστε  μια κούπα  αλλά έχουμε και την αυτογνωσία να καταλάβουμε οτι αν έχουμε τα μυαλά μέσα στο κεφάλι θα μπορεί να έχει διάρκεια και συνέχεια όλο αυτό που έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα".

Για τους προσωπικούς του στόχους τόνισε: "Η εφετινή χρονιά είναι μια από τις καλύτερες στη μέχρι τώρα μικρή μου καριέρα, νιώθω καλά στο γήπεδο, νιώθω ώριμος για να αποδείξω ποιος πραγματικά είμαι και έχω ανθρώπους που με πιστεύουν κάτι που είναι πολύ σημαντικό".

ΕΛΛΑΔΑ - Basket League - ΜΠΑΣΚΕΤ Λαύριο - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Λαύριο ΕΛΛΑΔΑ Για τη φετινή εκπληκτική πορεία του Λαυρίου σε πρωτάθλημα και Κύπελλο μίλησε ο Βασίλης Μουράτος. Article publish on Παρ, 02/12/2021 - 00:30 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα