Μποχωρίδης: "Δύσκολη η διαχείριση με ΠΑΟΚ..."

Ο Άρης βρέθηκε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης το καλοκαίρι που πέρασε, με τα απαγορευτικά των μεταγραφών να κάνουν την καθημερινότητα των ανθρώπων της ομάδας πραγματικό εφιάλτη. Αποτίναξε τα ban από πάνω του ο σύλλογος, όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι πανέτοιμος για το νέο πρωτάθλημα, με δεδομένο ότι όλοι οι παίκτες μαζί βρέθηκαν μόλις πριν λίγες ημέρες για προπόνηση. Λαμβάνοντας
αυτά ως δεδομένα, ο Λευτέρης Μποχωρίδης ήταν ιδιαίτερα φειδωλός στα λεγόμενά του σχετικά με την ερχόμενη σεζόν.
Ο αρχηγός των "κίτρινων", στο πλαίσιο της παρουσίασης του πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ της περιόδου 2019-2020, που έγινε την Πέμπτη (26/9), απάντησε αρχικά σχετικά με το πόσο είναι έτοιμη η ομάδα για το πρώτο παιχνίδι, που είναι απέναντι στον ΠΑΟΚ, στο "κλάσικο" της Θεσσαλονίκης. Απάντησε: "Για το ντέρμπι θα πω ότι είναι ιδιαίτερο παιχνίδι για μας. Η ομάδα βρέθηκε μαζί πριν από 2-3 μέρες κι έχουμε να διαχειριστούμε μια δύσκολη κατάσταση, αλλά ελπίζω και πιστεύω ότι θα είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι γι’ αυτό το παιχνίδι".

Για το πως βιώνουν οι παίκτες την προπόνηση και τους αγώνες στο Αλεξάνδρειο είπε: "Το να κάνεις προπόνηση κάθε μέρα σε ένα γήπεδο, που στην οροφή του κρέμεται η φανέλα του Νίκου Γκάλη και τα λάβαρα, είναι κάτι μοναδικό. Όποιος έρχεται στο Αλεξάνδρειο, είτε ως παίκτης του Άρη, είτε ως αντίπαλος, νιώθει κάτι διαφορετικό. Και όλα τα παιδιά που ήρθαν φέτος νιώθουν το ίδιο. Πιστεύω ότι θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε μέσα στο γήπεδο για να δείξουμε και κάτι όμορφο στον κόσμο μας, που είναι πληγωμένος και έχει περάσει πολλά δύσκολα τα τελευταία χρόνια".

Για το στόχο του Άρη τη νέα περίοδο τόνισε: "Τώρα τι να πούμε για στόχο; Πριν 2-3 μέρες βρεθήκαμε..."
Keywords
Τυχαία Θέματα