Μπλατ: "Τιμή στον Αλέκο Σπανουδάκη"

Ο Ντέιβιντ Μπλατ πριν ξεκινήσει να μιλήσει για το παιχνίδι με το Λαύριο αναφέρθηκε στον χαμό του Αλέκου Σπανουδάκη και έδειξε να γνωρίζει ποιος πραγματικά ήταν ο "μεγάλος αρχηγός". Όσο για το ματς, το χαρακτήρισε δύσκολο... διαγώνισμα.

Οι δηλώσεις του:

«Πριν μιλήσω για ασήμαντα πράγματα θέλω να πάρω την ευκαιρία και να τιμήσω την μνήμη ενός σπουδαίου και διάσημου παίχτη της ομάδας μας του αρχηγού, του Αλέκου Σπανουδάκη ο οποίος έφυγε στην ηλικία των 91 ετών. Πολύ πριν από εμάς ήρθαν και έβαλαν

το μπάσκετ στις καρδιές και στο μυαλό μας και αυτός είναι μια από αυτές τις φιγούρες που μας έκαναν να αγαπήσουμε το μπάσκετ και θέλουμε να τον τιμήσουμε για αυτό.

Όσον αφορά το παιχνίδι, νομίζω ότι είναι αυτό που γίνεται στα παιχνίδια όταν έχεις δύσκολα και με πολύ ένταση παιχνίδια στην Ευρωλίγκα όπως αυτό που είχαμε με την Μπουντούτσνοστ στο επόμενο παιχνίδι χαλαρώνεις και κατεβάζεις τον ρυθμό και αυτό έγινε σήμερα.

Από την άλλη όμως δεν μπορούμε να μην δώσουμε και τα εύσημα στο Λαύριο για το σπουδαίο παιχνίδι που έπαιξαν στο πρώτο ημίχρονο αλλά και γενικά σε όλο το παιχνίδι. Όπως και στο σχολείο καλό είναι να έχουμε ένα δύσκολο τεστ και να το περνάμε με επιτυχία. Δοκιμαστήκαμε και το περάσαμε το τεστ και αυτό είναι καλό».

Keywords
Τυχαία Θέματα