Μπλατ: «Έτοιμος ο Μιλουτίνοφ» (video)

Ο Ντέιβιντ Μπλατ προειδοποίησε ότι ο Ολυμπιακός δεν θα έχει εύκολο έργο απέναντι στην Χίμκι ακόμα και χωρίς τον Σβεντ, ενώ τόνισε ότι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ θα είναι 100% έτοιμος.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» στους Δημήτρη Καρύδα και τον Νικήτα Αυγουλή:

Για την Χίμκι χωρίς τον Σβεντ: «Παίζουν καλό μπάσκετ. Κέρδισαν την πρωτοπόρο Φενέρμπαχτσε. Ο Σβεντ είναι μεγάλος παίκτης αλλά στο μεταξύ έχουν βρει τον τρόπο να παίζουν χωρίς
αυτόν και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα δύσκολο παιχνίδι».

Για τον Μιλουτίνοφ: «Χθες έκανε μία ολόκληρη προπόνηση και θα προπονηθεί και σήμερα. Οι απουσίες και οι ασθένειες είναι μέρος της σεζόν και οι καλές ομάδες πρέπει να προσαρμόζονται. Επέστρεψε και είμαι σίγουρος ότι θα είναι ΟΚ. Ήταν κακό το τάιμινγκ, αλλά ήταν κάτι που δεν μπορείς να ελέγξεις. Είναι έτοιμος και ανυπομονούμε να επιστρέψει γιατί προφανώς μας έλειψε».

Για το στυλ της Χίμκι χωρίς τον Σβεντ: «Εξαρτώνται περισσότερο από την κυκλοφορία της μπάλας, τις επιθέσεις με πολλες πάσες, το ένας εναντίον ενός και το πικ εν ρολ. Δεν εκπλήσσομαι που σουτάρουν πολλά τρίποντα, είναι κάτι πολύ δημοφιλές στο σύγχρονο μπάσκετ. Όταν έχεις σουτέρ και μπορείς να κάνεις τις άμυνες να καταρρεύσουν δεν εκπλήσσομαι».
Keywords
Τυχαία Θέματα