Σύντομα θα έρθει το sequel του αυθεντικού "Ghostbusters"

Who you gonna call?

Μια νέα ταινία "Ghostbusters" ετοιμάζεται, θα είναι sequel στις αυθεντικές ταινίες και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020.

Σύμφωνα με το EW, ο Jason Reitman θα σκηνοθετήσει και θα συν-γράψει την νέα ταινία, η οποία θα συνεχίζει τα γεγονότα των αυθεντικών ταινιών που σκηνοθέτησε ο πατέρας του, Ivan

Reitman.

“Πάντα έβλεπα τον εαυτό μου ως τον πρώτο fan των Ghostbusters, από όταν ήμουν 6 χρονών και πήγαινα στο πλατό", είπε ο Jason. "Ήθελα να κάνω μια ταινία για τους υπόλοιπους fans. Είναι ένα καινούργιο κεφάλαιο στο αρχικό franchise. Δεν είναι reboot. Ό,τι έγινε στην δεκαετία του ‘80 μένει εκεί και αυτή θα διαδραματίζεται στο παρόν”.

Ο Reitman, ο οποίος ήταν υποψήφιος για Βραβείο Όσκαρ για τις ταινίες του "Up in the Air" και "Juno", θα γράψει το σενάριο με τον Gil Kenan των "Monster House" και "Poltergeist".

Η Sony Pictures θα κυκλοφορήσει την ταινία μέσα στο 2020 την νέα εισαγωγή στο σύμπαν των Ghostbusters και ο Reitman ξεκαθάρισε ότι το reboot του 2016, με πρωταγωνίστριες τις Kate McKinnon, Leslie Jones, Kristen Wiig, Melissa McCarthy και Chris Hemsworth δεν θα έχει καμία σχέση με την δική του ταινία.

“Σέβομαι αυτό που δημιούργησε ο Paul Feig και αυτές οι καταπληκτικές ηθοποιοί και θα ήθελα να δω περισσότερες ιστορίες τους. Ωστόσο, η νέα ταινία θα ακολουθεί την τροχιά των αυθεντικών”, είπε ο Reitman.

Δυστυχώς, άγνωστες παραμένουν ακόμα πολλές πληροφορίες, μεταξύ άλλων την πιθανή επιστροφή των Dan Akroyd, Ernie Hudson και Bill Murray. Ο Harold Ramis, ο οποίος ενσάρκωνε τον Dr. Egon Spengler, απεβίωσε το 2014.

Ο Reitman θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια και τον ρόλο του στο "Ghostbusters 2", ως ένα αγόρι που οι Ghostbusters εμφανίζονται στα γενέθλιά του και τους λέει, "Ο μπαμπάς μου λέει ότι είστε βλάκες".

Ο Ivan Reitman, θα είναι παραγωγός στην νέα ταινία. “Είναι σαν να δίνω την σκυτάλη”, είπε ο Ivan. “Το αποφάσισε μόνος του. Δούλεψε σκληρά για να γίνει ανεξάρτητος και να χτίσει την δική του καριέρα. Οπότε με εξέπληξε όταν ήρθε με τον Gil και είπε, ‘Ξέρω ότι εδώ και 10 χρόνια λέω ότι δεν πρέπει να κάνω ταινία Ghostbusters, αλλά…Έχω μια ιδέα’. Στο τέλος έκλαιγα, ήταν τόσο αστείο και συναισθηματικό”.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε το review μας για το reboot του 2016 και να μας πείτε στα σχόλια την γνώμη σας για την νέα ταινία.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεότερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

IGN Greece Spider-Man: Far From Home - First Trailer Ιδού τα αποτελέσματα των Βραβείων Critics' Choice Νέο trailer για την επερχόμενη ταινία τρόμου "The Prodigy"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα