Μπινότο: “Ο Σάινθ θα βελτιωθεί”

Ο Κάρλος Σάινθ προσπαθεί να συνηθίσει το νέο μονοθέσιο της Ferrari, F1-75, ωστόσο μετά τους τρεις αγώνες έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ιταλικής ομάδας, Ματία Μπινότο θεωρεί ότι ο 27χρονος Ισπανός θα βελτιωθεί και η εικόνα του θα γίνει καλύτερη στον επόμενο αγώνα που θα διεξαχθεί στην Ιταλία και την Ιμόλα. Το τέταρτο Γκραν Πρι θα πραγματοποιηθεί στις 22-24 Απριλίου και θα περιλαμβάνει και τον πρώτο αγώνα σπριντ

της χρονιάς.

“Πιστεύω πως θα βελτιωθεί, τόσο σε ταχύτητα στις κατατακτήριες όσο και σε ρυθμό αγώνα. Είμαι σίγουρος πως θα ανακάμψει. Τότε θα μπορώ να απολαμβάνω τις εναλλαγές θέσεων ανάμεσα στους οδηγούς μας. Ήταν απογοητευμένος από την εξέλιξη του Γραν Πρι Αυστραλίας και κατανοούμε την απογοήτευσή του. Ήταν σημαντικό για εκείνον να αποδείξει πως είναι γρήγορος και το έκανε την Παρασκευή και το πρωί του Σαββάτου. Ύστερα, στη διεκδίκηση της πολ ποσίζιον και στον αγώνα, ήταν άτυχος. Όταν παρατάχθηκε στο γκριντ προέκυψε πρόβλημα με το τιμόνι του. Ένα από τα πράγματα που δεν θα πρέπει να συμβαίνουν αλλά συνέβη. Ωστόσο, γνωρίζω τον Κάρλος και θα ανακάμψει. Ανυπομονώ για τον αγώνα στην Ίμολα, όπου θα δείξει ξανά την ταχύτητά του”, δήλωσε στη “Sky sports” ο επικεφαλής της Ferrari.

Θυμίζουμε ότι ο Κάρλος Σάινθ είναι στην τρίτη θέση στο πρωτάθλημα των Οδηγών με 33 βαθμούς, ενώ στην πρώτη θέση είναι ο Σαρλ Λεκλέρ με 71.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπινότο, “Ο Σάινθ,binoto, “o sainth