ΠΑΟΚ: MVP του ματς στη Μασσαλία ο Πασχαλάκης

Τελικά ο πρώτος σε αποκρούσεις τερματοφύλακας των πρώτων αγώνων της προημιτελικής φάσης του Europa Conference League είναι πρώτος και στις συνειδήσεις των φίλων του ΠΑΟΚ.

Μέσα από την καθιερωμένη διαδικτυακή ψηφοφορία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

για την ανάδειξη του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της ομάδας (σ.σ. MVP) του πλέον πρόσφατου αγώνα, στην προκειμένη περίπτωση αυτού με τη Μαρσέιγ στο “Stade de Marseille”, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης γι’ ακόμη μια φορά συγκέντρωσε την πλειοψηφία της προτίμησης του κόσμου. Όπως αναφέρουν σχετικά οι άνθρωποι του “Δικεφάλου”: “Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στη Μαρσέιγ στο Velodrome για τη φάση των 8 του UEFA Europa Conference League 2021-22.

Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στη Γαλλία για την πρώτη… παρτίδα με τους Μασσαλούς, βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο μετά το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου, έβγαλε αντίδραση, βρήκε γκολ κι έστειλε το παιχνίδι να κριθεί στο γήπεδο της Τούμπας.

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη σε ένα ακόμα παιχνίδι. O Goldkeeper κράτησε όρθια την ομάδα του όταν χρειάστηκε, με αποκορύφωμα τη διπλή επέμβαση στο δεύτερο μέρος. Συνολικά ο κίπερ του Δικέφαλου μέτρησε οκτώ αποκρούσεις, γνωρίζοντας την αποθέωση κι από την UEFA.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης ο Πασχαλάκης συγκέντρωσε το 48,01% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε το βραβείο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Ομάρ Ελ Καντουρί που ήρθε από τον πάγκο στην ανάπαυλα, βοήθησε πολύ την ομάδα και σημείωσε ένα πανέμορφο γκολ“.

Keywords
Τυχαία Θέματα