Προμηθέας – Ολυμπιακός 66-85: Άνετος Ολυμπιακός, νεανικός Προμηθέας

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε από την αρχή τον τίτλο του φαβορί στο “Τόφαλλος” ξεκινώντας ορμητικά και προηγούμενος με 17-2(!) και 26-4 με πάμπολλα καλάθια στο ανοιχτό γήπεδο. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν προσωρινά μειώνοντας ως τους 8 πόντους χάρη στα τρίποντα των Φράνκαμπ και Τανούλη, αλλά ως εκεί.

Οι ερυθρόλευκοι απάντησαν με σερί 6-0 (30-44), με τους γηπεδούχους να κλείνουν το ημίχρονο προηγούμενοι με 10 πόντους, 34-44. Απόντων των Ρέι-Αγραβάνη ο Ηλίας Ζούρος έδωσε την ευκαιρία στους νεαρούς του παίκτες

(Λάγιος, Τανούλης, Μπαζίνας, Βασιλείου) να κοντραριστούν απέναντι σε ομάδα Ευρωλίγκας και όπως είναι φυσικό η ομάδα του δεν ήταν όσο ανταγωνιστική θα μπορούσε.

Ο Ολυμπιακός διαχειρίστηκε το δεύτερο ημίχρονο χωρίς προβλήματα, πήρε 58 πόντους από την τριάδα Μακίσικ-Ντόρσεϊ-Βεζένκοφ, μοίρασε 21 ασίστ και μαζί τον χρόνο συμμετοχής, αφού κανείς δεν έπαιξε πάνω από τα 25:32 του Φαλ (Σλούκας 21, Μακίσικ 23, Ντόρσεϊ 17).

Για τον Προμηθέα αποκάλυψη ήταν ο Τανούλης με 16 πόντους (2/4 τρίποντα, 7 ριμπάουντ), θετικοί και οι Σίμπσον (12π) και Φράνκαμπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα