Μπέρνλι-Μπράιτον 1-1: Δεν λυγίζουν οι "γλάροι"

Μπέρνλι-Μπράιτον 1-1: Δεν λυγίζουν οι "γλάροι"osinteliΣάβ, 02/06/2021 - 19:14

Συνέχεια στην πολύ καλή πορεία που πραγματοποιεί τον τελευταίο μήνα έδωσε η Μπραίτον, καθώς έμεινε αήττητη (1-1) και στο Μπέρνλι, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Premier League.

Η ομάδα του Γκράχαμ Πότερ προερχόταν από τις δύο τεράστιες νίκες επί της Τότεναμ και της Λίβερπουλ, αποτελέσματα που της είχαν δώσει ψυχολογία για τη συνέχεια. 

Στο Μπέρνλι ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ στο φινάλε

του πρώτου ημιχρόνου με τον Ντανκ (36'), όμως δεν κατάφερε να διαχειριστεί για πολύ το προβάδισμα. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 53ο λεπτό οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και με σκόρερ τον Γκούντμουντσον ισοφάρισαν σε 1-1, σκορ που έμεινε μέχρι το φινάλε. 

Έτσι, η Μπράιτον μπορεί να μην έφυγε με το "τρίποντο" από το Μπέρνλι, αλλά έμεινε για πέμπτο σερί ματς αήττητη, την ίδια στιγμή που οι γηπεδούχοι παρέμειναν χωρίς νίκη για τρίτο διαδοχικό ματς. 
 

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Burnley - Ποδόσφαιρο Brighton - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Burnley ΑΓΓΛΙΑ Συνέχεια στην πολύ καλή πορεία που πραγματοποιεί τον τελευταίο μήνα έδωσε η Μπραίτον, καθώς έμεινε αήττητη (1-1) και στο Μπέρνλι, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Premier League.

Article publish on Σάβ, 02/06/2021 - 19:14 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα