Κούγιας: «Θα καταξευτιλιστεί αυτή η απόφαση και θα παίζουμε με τη Λαμία μέχρι το καλοκαίρι» (vid)

Κούγιας: «Θα καταξευτιλιστεί αυτή η απόφαση και θα παίζουμε με τη Λαμία μέχρι το καλοκαίρι» (vid)npiliosΣάβ, 02/06/2021 - 18:22

Μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας σημείωσε στην κάμερα των καναλιών Novasports

«Ύστερα από αυτό το σκάνδαλο που έκανε η ΕΠΟ, το οποίο θα αποτελέσει την απαρχή της διάλυσης της κατάστασης που επικρατεί στο ποδόσφαιρο. 

Εμείς

κατεβήκαμε να παίξουμε κανονικά. Η Λαμία θα μπορούσε να κάνει ένσταση και να πάρει το ματς. Όταν δεν ξεκινήσει ένα παιχνίδι δεν μπορεί να καταχωρηθει κάπου. 

Θα καταξευτελίσουν αυτή την απόφαση. Βάσει το άρθρο του 18 του ΚΑΠ ο διαιτητής πρέπει να σφυρίξει την έναρξη, για να τιμωρηθεί η ομάδα. Θυμάστε το περσινό παιχνίδι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, με τα λάθος θεωρημένα ιατρικά του ΠΑΟΚ. 

Η ΑΕΚ δεν έκανε ένσταση, αλλά και πάλι αναγκαία ήταν η προϋπόθεση να σγυριχτεί η εκκίνηση του αγώνα. Πάντα χρησιμοποιούνται μεταχρονολογημένες επιταγές στην περίοδο των μεταγραφών. 

Αυτό που θα γίνει στην ουσία είναι ότι θα παίζουμε με τη Λαμία μέχρι το καλοκαίρι

Τι να περιμένεις όμως από μία ΕΠΟ που οι μισοί δεν έχουν τελειώσει το γυμνάσιο; Εξευτελισμός τους, γιατί άλλα λέει οκανονισμός του ΚΑΠ με βάσει το άρθρο 18. Είχαμε 9 καινούργιους παίκτες. Όλοι έλεγαν να μην παίξουμε. 

Αυτό που έγινε με τον κ. Κουτσιάυτη είναι κάτι χειρότερο. έπρεπε να σφυρίξει την εκκίνηση. Τώρα στείλαμε άνθρωπο στα γραφεία μας. 14:40 έμαθα για την απόφαση το ότι ανακαλούνται τα δελτία. 14:19 κοινοποιήθηκε η απόφαση. Αν έπρεπε να εξοφλήσουμε 1 Ιανουαρίου, έπρεπε να μας ενημερώσουν. 

Έχουμε εκδώσει 9 δελτία από εκεί κι έπειτα. Αυτό δεν έχει γίνει ξανά. Θα συναντηθώ με τον κ. Κλάτενμπεργκ να τα πούμε. Έχω βάλει και εγώ το λιθαράκι μου στην έρευνα του κ. Αυγενάκη. Θα τους ξεβρωμίσουμε».

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΛ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΛ ΕΛΛΑΔΑ Στο γιατί η αναμέτρηση της ΑΕΛ με τη Λαμία αναβλήθηκε αναφέρθηκε αποκλειστικά στα κανάλια Novasports ο ισχυρός άντρας των «βυσσινί» Αλέξης Κούγιας, ο οποίος εξαπέλυσε νέα επίθεση προς την ΕΠΟ. Article publish on Σάβ, 02/06/2021 - 18:22 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα