Ουεσκα-Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: «Ίδρωσε» αλλά κέρδισε με Βαράν (hls)

Ουεσκα-Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: «Ίδρωσε» αλλά κέρδισε με Βαράν (hls)npiliosΣάβ, 02/06/2021 - 19:11

Τα... χρειάστηκε η Ρεάλ Μαδρίτης για να φτάσει στο «τρίποντο» μέσα στην έδρα της Ουέσκα, καθώς έφτασε σε αυτό... ιδρώνοντας και με απρόσμενο πρωταγωνιστή τον Ράφαελ Βαράν.

Ο Γάλλος αμυντικός ισοφάρισε στο 55' το εξαιρετικό γκολ του Γκαλάν στο 48', με το οποίο οι γηπεδούχοι είχαν πάρει κεφάλι στο σκορ και στο 84' έγραψε το τελικό 2-1 με το οποίο οι Μερένχες έφτασαν στην ανατροπή.

Ο άσος των φιλοξενούμενων μπόρεσε έτσι να κρατήσει την ομάδα του στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, επτά βαθμούς πίσω από της Ατλέτικο, η οποία έχει και δύο ματς λιγότερα!

Ουέσκα: Φερνάντες, Πουλίδο, Σιόβας, Σίλβα (86' Φερέιρο), Μαφέο, Ρίκο (86' Χουάν Κάρλος), Ντουμπιά (73' Οντιβέρος), Σεοανέ, Γκαλάν, Βιθέντε, Οκαζάκι (62' Εσκρίτσε)
Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Οντριοθόλα (67' Μαρσέλο), Βαράν, Νάτσο, Μεντί (78' Μάρβιν), Μόντριτς, Κρόος, Κασεμίρο, Ασένσιο, Βινίσιους (78' Μαριάνο), Μπενζεμά 

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Madrid - Ποδόσφαιρο Huesca - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Madrid ΙΣΠΑΝΙΑ Αν και η Ρεάλ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0, ο Ράφαελ Βαράν την οδήγησε με δύο γκολ στην ανατροπή, στην 22η στροφή της La Liga! Article publish on Σάβ, 02/06/2021 - 19:11 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα