Μπέρνλι – Έβερτον 0-2: Συνεχίζεται το σερί των “ζαχαρωτών”! (highlights)

Η Έβερτον πέρασε νικηφόρα και απ’ το “Turf Moor” επικρατώντας 0-2 της Μπέρνλι για τη 17η αγωνιστική της Premier League. Η νίκη για την ομάδα του Σον Ντάις ήταν υπόθεση του πρώτου ημιχρόνου, καθώς ο Αμαντού Ονάνα άνοιξε το σκορ στο 19′ και ο Μάικλ Κιν σημείωσε το τελικό 0-2 στο 25ο λεπτό. To πρώτο μέρος άνηκε σχεδόν απόλυτα στην Έβερτον, καθώς εκτός των δύο γκολ η ομάδα του Λονδίνου είχε ακόμα δύο σημαντικές στιγμές για γκολ

με τον Μακ Νιλ και τον Κάλβερτ Λιούιν.

Ο Γκάρνερ στο 53’ έφτασε κοντά στο 0-3, με την πρώτη καλή τελική των γηπεδούχων να σημειώνεται στο 65’ με τον Αμντουνί. Ο ίδιος παίκτης τέσσερα λεπτά νωρίτερα είχε διαμαρτυρηθεί για πέναλτι. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, αρχικά η Έβερτον στο 62′ με τον Γκάρνερ, ενώ η Μπέρνλι με τον Μπέργκε στο 79′ .

Στη βαθμολογία μετά το 4×4 η Έβερτον έφτασε τους 16 πόντους σε 17 αγωνιστικές, ενώ η Μπέρνλι είναι προτελευταία με 8 βαθμούς. Μεσοβδόμαδα η Έβερτον θα φιλοξενήσει τη Φούλαμ για την προημιτελική φάση του Λιγκ Καπ, ενώ στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Τότεναμ. Η Μπέρνλι θ’ αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Φούλαμ για την Premier League.

ΜΠΕΡΝΛΙ: Τράφορντ, Ντλκρουά (70’ Αλ Νταχίλ), Μπέγερ, Ο’Σέι, Βιτίνιο (87’ Τρεζόρ), Μπέργκε, Μπρουν Λάρσεν (82’ Μπένσον), Οντομπέρ (87’ Ρέντμοντ), Μπράουνχιλ, Αμντουνί, Ροντρίγκες (46’ Φόστερ)

ΕΒΕΡΤΟΝ: Πίκφορντ, Πάτερσον, Γκόντφρεϊ, Κιν, Ταρκόβσκι, Ονάνα, Γκάρνερ, ΜακΝίλ, Ντουκουρέ (46’ Ντόμπιν), Κάλβερτ Λιούιν (823’ Μπέτο)

Keywords
Τυχαία Θέματα