Τι παρατσούκλι είχε βγάλει ο Σιμεόνε για τον Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι είχε μεγαλουργήσει στα γήπεδα της La Liga, δημιουργώντας εφιάλτες σε όλους τους αντίπαλους που είχε αντιμετωπίσει. Εκτός αυτού κατέκτησε πολλούς τίτλους τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

Όλα αυτά μάλιστα σε μια εποχή που όλοι οι αντίπαλοι του έκαναν ότι μπορούσαν για να εξουδετερώσουν τον Αργεντινό παίκτη. Ο πρώην αμυντικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, Φελίπε Λουίς έκανε μια αποκάλυψη για τις τακτικές του Ντιέγκο Σιμεόνε προκειμένου να αφοπλίσουν τον Μέσι.

Όπως

είπε ο Βραζιλιάνος αμυντικός προτεραιότητα του Τσόλο ήταν να σταματήσει τον συμπατριώτη του και για αυτό δεν τον αποκαλούσε με το όνομα του αλλά του είχε βγάλει ένα παρατσούκλι για υψώσει το ηθικό στους παίκτες του.

“Στην Ατλέτικο, ο Σιμεόνε έβαζε τέσσερις παίκτες πάνω στον Μέσι! Οπότε όταν σκόραρε, δεν ήταν λάθος κάποιου παίκτη, ήταν απλά ο Μέσι.

Πριν από τα παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα, ο Σιμεόνε δεν ανέφερε ποτέ το όνομα Μέσι στις αναλύσεις του. Τον αποκαλούσε πάντα “νάνο”, ώστε να μην τον φοβόμαστε όταν ήμασταν απέναντί του”, δήλωσε στην “Marca” ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος μπακ, με την έμπνευση του Σιμεόνε να μην αποδίδει πάντως αν αναλογιστεί κάποιος πως ο Μέσι σκόραρε συνολικά 32 γκολ ως παίκτης της Μπαρτσελόνα απέναντι στους «Ροχιμπλάνκος»

Keywords
Τυχαία Θέματα