Λούτον: «Ανακοπή ο Λόκιερ, έχει τις αισθήσεις του»

Η Λούτον ενημέρωσε επίσημα, πως ο Λόκιερ, που κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο στο 59ο λεπτό στο ματς με την Μπόρνμουθ, υπέστη ανακοπή.

Αναλυτικά:

«Το ιατρικό μας επιτελείο επιβεβαίωσε ότι ο αρχηγός των Hatters υπέστη καρδιακή ανακοπή στον αγωνιστικό χώρο, αλλά ανταποκρινόταν τη στιγμή που τον πήραν εκτός αγωνιστικού χώρου με το φορείο.

Έλαβε περαιτέρω νοσηλεία εντός του γηπέδου, για την οποία ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τα ιατρικά συνεργεία και από τις δύο πλευρές.

Ο Τομ

μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου μπορούμε να διαβεβαιώσουμε τους φίλους της ομάδας ότι είναι σταθερός και αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε περαιτέρω εξετάσεις με την οικογένειά του δίπλα στο κρεβάτι του.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους για την υποστήριξή τους, την ανησυχία και τα αγαπημένα τους μηνύματα για τον ποδοσφαιριστή».

Our medical staff have confirmed that the Hatters captain suffered cardiac arrest on the pitch, but was responsive by the time he was taken off on the stretcher.

He received further treatment inside the stadium, for which we once again thank the medical teams from both sides.… pic.twitter.com/YCTiHtH5Nx

— Luton Town FC (@LutonTown) December 16, 2023
Keywords
Τυχαία Θέματα