Μπατσουαγί ο... εκτελεστής (video)

Σπουδαία εκτός έδρα νίκη για την Τσέλσι του Φράνκ Λάμπαρντ μέσα στο Άμστερνταμ .
Με τον Μπατσουαγί να ταλαιπωρεί τους αμυντικούς της ομάδας του Άγιαξ και να λυτρώνει της Τσέλσι στο τέλος του αγώνα με 1-0.
Στο 8ο λεπτό πρώτη καλή στιγμή για τον Άγιαξ, όταν ο Φέρτμαν έκανε το σουτ με τη μπάλα να περνάει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του γκολκίπερ της Τσέλσι.
Στο 31ο λεπτό ο Ζιγές έκανε τη σέντρα ο Πρόμες πετάχθηκε στο δεύτερο δοκάρι και με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Τσέλσι. Όμως μετά από έλεγχο του VAR το γκολ
ακυρώθηκε ως οφσάιντ, η απόφαση ήταν σωστή, έστω κι αν μιλάμε για μερικά εκατοστά.
Ο Αθπιλικουέτα για την Τσέλσι στο 43' βγήκε στην επίθεση από τα δεξιά έκανε και το σουτ με τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω.
Στο 59' εκτελέστηκε κόρνερ από τα δεξιά με τον Άλβαρες να πιάνει την κεφαλιά και να στέλνει τη μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι της Τσέλσι.
Ο Μπατσουαγί ήταν ο πρωταγωνιστής στο 73ο λεπτό στην τεράστια χαμένη ευκαιρίας της Τσέλσι όταν βρέθηκε ανενόχλητος στο ύψος του πέναλτι, γύρισε, έκανε το σουτ και έστειλε τη μπάνα πάνω από την εστία του Ονανά.
Ο Πούλισιτς στο 81ο λεπτό έπαιξε το ένα-δυο με τον Μπατσουαγί βρέθηκε με τη μπάλα στα πόδια εκτός περιοχής, έκανε το σουτ και έστειλε τη μπάλα λίγο έξω.
Η λύτρωση για την Τσέλσι ήρθε από τον Μπατσουαγί στο 86ο λεπτό, ένα γκολ που το δικαιούταν η Αγγλική ομάδα, που είχε στριμώξει στα τελευταία λεπτά τον Άγιαξ. Ο Μπατσουαγί ήταν ο αποδέκτης της πάσας του Πούλισικ από τα αριστερά και με κοντινό σουτ έστειλε αρχικά την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχει στα δίχτυα.

ΑΓΙΑΞ (Τεν Χαχ): Ονανά, Ντεστ, Φέλτμαν, Μπλιντ, Ταγλιαφίκο, Άλβαρες, Μαρτίνες, Πρόμες. Φαν ντε Μπέεκ, Ζιγές, Τάντιτς.

ΤΣΕΛΣΙ (Λάμπαρντ): Κέπα, Αθπιλικουέτα, Τομόρι, Ζούμα, Αλόνσο, Ζορζίνιο, Κόβατσιτς, Ουίλιαμ, Μάουντ, Χάντσον-Οντόι, Έιμπραχαμ.
19:42
Keywords
Τυχαία Θέματα