Μπασκόνια - Αρμάνι 86-69: Θέλει πλέι οφ και το απέδειξε (hls)

Μπασκόνια - Αρμάνι 86-69: Θέλει πλέι οφ και το απέδειξε (hls)navgouliΠαρ, 03/26/2021 - 21:57

Η Μπασκόνια παρά την απουσία του Τζεκίρι που την ανάγκασε για αρκετή ώρα να παίζει με χαμηλά σχήματα, κατάφερε να κερδίσει άνετα την Αρμάνι με 86-69 και να μείνει ζωντανή και ζωηρή στο κυνήγι της οκτάδας. 

Το πρώτο ημίχρονο μαρτυρούσε μια άνιση μάχη για τις δύο ομάδες, οι οποίες μοιράστηκαν από ένα δεκάλεπτο. Στο ξεκίνημα οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που έκαναν το παιχνίδι τους και έλεγχαν τον ρυθμό με τον Σέρχι και τον Ντατόμε να έχουν κέφια στην

επίθεση, αλλά από το δεύτερο δεκάλεπτο κι έπειτα το σκηνικό άλλαξε άρδην. 

Η καλή άμυνα της Μπασκόνια, ανάγκασε τους Ιταλούς να εκτελούν πολλές φορές υπό την πίεση του χρόνου, ενώ από το τρίτο δεκάλεπτο κι έπειτα, ο επιθετικός ρυθμός των Ισπανών ήταν αδύνατον να ακολουθηθεί από τους παίκτες του Μεσίνα. 

Ο Χένρι είχε επιθετικό οίστρο πέραν κάθε λογικής, ο Πολονάρα έπαιξε σχεδόν 40 λεπτά και δεν σταμάτησε καμιά στιγμή να είναι τράπεζα ενέργειας για την ομάδα του, ενώ οι δύο Λιθουανοί Σεντεκέρσκις και Γκεντράιτις έδιναν το σύνθημα και σε άμυνα και σε επίθεση.

Αν σε αυτούς προσθέσετε και την πληθωρική παρουσία του Ντράγκιτς που τελείωσε το ματς με 17 πόντους, θα έχετε μια πολύ καλή εικόνα γιατί οι γηπεδούχοι έφτασαν σε μια τόσο εύκολη νίκη, απέναντι σε έναν τόσο δύσκολο αντίπαλο. 
 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Baskonia - Μπάσκετ Armani Milano - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Baskonia ΔΙΕΘΝΕΙΣ Η Μπασκόνια παρά την απουσία του Τζεκίρι που την ανάγκασε για αρκετή ώρα να παίζει με χαμηλά σχήματα, κατάφερε να κερδίσει άνετα την Αρμάνι με 86-69 και να μείνει ζωντανή και ζωηρή στο κυνήγι της οκτάδας.
Article publish on Παρ, 03/26/2021 - 21:57 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα