Μπαρτζώκας: «Εστιάζουμε στον Ερυθρό Αστέρα και όχι στον Παναθηναϊκό» (vid)

Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε:

«Ο Λαρεντζάκης είναι καλά και θα παίξει. Ο Φαλ έκανε το 1/3 της προπόνησης. Είναι καταπονημένος από την γρίπη/ίωση που είχε και θα δούμε πόσες δυνάμεις θα έχει για να παίξει».

Για την πνευματική προσέγγιση: «Ματς όπως αυτό με τη Βιλερμπάν εμείς το χρησιιμοποιούμε ως κίνητρο στους παίκτες ώστε να μην επαναλάβουμε τα ίδια. Μένει να δούμε αν θα το καταφέρουμε. Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Αυτή την στιγμή οι Βιλντόζα και Νέντοβιτς σκοράρουν ή δημιουργούν το 60% των πόντων. Πρέπει να αμυνθούμε πολύ καλά αν θέλουμε να κερδίσουμε».

Αν

παίζει ρόλο ότι αυτό το παιχνίδι είναι πριν τον Παναθηναϊκό: «Δεν νομίζω πως περιμένεις να απαντήσω ότι εστιάζουμε στον Παναθηναϊκό, γιατί αν γίνει αυτό θα χάσουμε το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και κάθε αναμέτρηση στην Euroleague είναι έτσι. Δε γίνεται να μη συγκεντρωθούμε κόντρα στον Ερυθρό, γιατί θα χάσουμε…»

Για τα πρώτα και δεύτερα ημίχρονα του Ολυμπιακού και τα σκαμπανεβάσματα: «Στα ματς που χάσαμε έγιναν. Αυτά είναι πέντε. Έχουμε κερδίσει εννιά και δε συνέβη αυτό. Η κοινή γνώμη βλέπει αυτό το πράγμα, το οποίο και εμείς αναλύουμε τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα. Ο Ολυμπιακός επιβάλλει τον τρόπο παιχνιδιού του και σε εννιά εξ αυτών τα τελείωσε καλά και σε πέντε όχι. Δε νομίζω να περιμένει κανείς να κερδίζουμε όλα τα ματς. Αν το κάνει, τότε είναι… φανατικός Ολμπιακός. Πρέπει να βελτιώνουμε τα λάθη μας, αλλά ταυτόχρονα παίζουν και οι άλλοι. Δεν μπορούμε 40 λεπτά να είμαστε σε αυτό το επίπεδο. Θα προσπαθήσουμε, αλλά ακόμη δεν είμαστε σε αυτό το σημείο».

Keywords
Τυχαία Θέματα