Μπαρτζώκας: «Έχουμε μεγαλύτερη πίεση από τη Μονακό, να εκμεταλλευτούμε το ΣΕΦ»

Ο Έλληνας κόουτς αναφέρθηκε στο τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να πάρει προβάδισμα στη σειρά, στο «μπασκετικό» ξύλο που έχουν αυτά τα ματς, τον Μάικ Τζέιμς και το γεμάτο ΣΕΦ.

Μεταξύ άλλων o Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ότι:

«Πρέπει να παλέψουμε για τη νίκη, όπως κάνουμε όλη τη χρονιά. Να κερδίσουμε τις μάχες. Έχουμε απέναντί μας μια ομάδα που είναι πρώτη σε κατοχές σε όλη την Euroleague, που είναι καλή

στο 1vs1. Πρέπει να κουμαντάρουμε τον ρυθμό. Δεν υπάρχουν φαβορί. Αυτά τα ματς είναι ιδιαίτερα. Έχουμε μεγαλύτερη πίεση από τη Μονακό. Θέλαμε να φτάσουμε εδώ. Έχουμε πλεονέκτημα έδρας και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε».

Για το «μπασκετικό» ξύλο που έχουν αυτά τα ματς: «Εξαρτάται πως θα σφυρίξουν οι διαιτητές. Στα playoffs υπάρχει μεγαλύτερη ανοχή από όλους σε αυτό. Το βλέπετε και στο ΝΒΑ. Θα είναι ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση. Πάντως θεωρώ ότι αυτό θα συμβεί».

Για τον Μάικ Τζέιμς: «Είναι φοβερός παίκτης. Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα πάνω του. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το… απρόβλεπτό του».

Για το γεμάτο ΣΕΦ: «Νιώθουμε πολύ χαρούμενοι γι αυτό. Όλοι μαζί φτάσαμε εδώ και όλοι μαζί θα κοιτάξουμε να περάσουμε στο Final-4».

Keywords
Τυχαία Θέματα