Roland Garros: Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στοχεύει στον τίτλο

Ο Σέρβος τενίστας τόνισε πως δεν επηρεάζεται από τον πρόωρο αποκλεισμό από το Μόντε Κάρλο και πως θα είναι έτοιμος για το Παρίσι.

Αρχικά, ο Τζόκοβιτς δήλωσε: “Το Roland Garros είναι ο μεγαλύτερος στόχος μου γι’ αυτή την επιφάνεια, θέλω να είμαι καλά προετοιμασμένος όταν φτάσω στο Παρίσι. Αυτή η ήττα δεν επηρέασε τον τρόπο που προσεγγίζω τα τουρνουά, θέλω να φτάνω όσο πιο μακριά μπορώ και να κερδίζω τον τίτλο όπου κι αν αγωνίζομαι”.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις επόμενες

εμφανίσεις του: “Έχω προγραμματίσει να παίξω στη Μαδρίτη και στη Ρώμη, αλλά θα εξαρτηθεί και από το πως θα νιώθω. Θα κάνουμε μια επανεξέταση αυτή την εβδομάδα, οπότε θα αποφασίσω μετά απ’ αυτό”.

Τέλος, αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να αναβαθμιστεί το σερβικό όπεν: “Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για τον κόσμο. Αυτή τη στιγμή για παράδειγμα έχει λίγο κρύο, δεν μπορούμε να ελέγξουμε τον καιρό, αλλά ελπίζω πως θα προσφέρουμε μια ωραία εμπειρία στον κόσμο. Όσο για το ενδεχόμενο της αναβάθμισης, πρώτα απ’ όλα δεν έχουμε μόνιμη άδεια. Αυτή τη στιγμή νοικιάζουμε την άδεια, οπότε θα πρέπει πρώτα να μονιμοποιηθούμε. Αν συμβεί αυτό, μετά μπορούμε να προχωρήσουμε και σε άλλες αποφάσεις. Υπάρχει μια πιθανότητα μέσα σ’ αυτή την εβδομάδα, αυτό μας είπε η ΑΤΡ πριν δυο χρόνια, αλλά δεν είναι τίποτα ακόμα σίγουρο”.

Keywords
Τυχαία Θέματα