Μπαρτσελόνα: «Στροφή» στους νέους

Μπαρτσελόνα: «Στροφή» στους νέουςmkatsafaΠέμ, 02/18/2021 - 14:51

Όπως αναφέρει η Sport, ο σύλλογος σκοπεύει τώρα να επικεντρωθεί στους νέους παίκτες για το υπόλοιπο της σεζόν.  Ήδη η ομάδα της Καταλονίας, έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια του κυπέλλου, στο πρωτάθλημα βρίσκεται 9 βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο Ατλέτικο και η ήττα με σκορ 4-1 από την Παρί του Εμπαπέ, απομάκρυνε ουσιαστικά τους «μπλαουγκράνα» και από τον τελευταίο στόχο που είχαν.

Η πρώτη σελίδα της Πέμπτης στη Sport,

περιλαμβάνει τις φωτογραφίες των νεαρών αστεριών της ομάδας, του  Πέδρι, του Ρόναλντ Αραούχο, του Άνσου Φάτι και του Ιλάι Μορίμπα και αναφορές ότι ο σύλλογος συνειδητοποιεί ότι θα είναι δύσκολο να κερδίσει έναν τίτλο αυτή τη σεζόν οπότε θέλει να δώσει προτεραιότητα στους νέους παίκτες, με μεγαλύτερη συμμετοχή  στην πρώτη ομάδα.

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι ο Ρόναλντ Κούμαν δεν θα «παρατήσει» την εφετινή σεζόν,  αλλά θέλει να δει τους νεαρούς του παίκτες να αναπτύσσονται, ώστε να μπορέσουν στο άμεσο μέλλον να καθιερωθούν στη Μπαρτσελόνα. Ο Ολλανδός προπονητής γνωρίζει ότι πρέπει να χτιστεί μια νέα ομάδα και τα σχόλιά του μετά τον αγώνα στα μέσα της εβδομάδας υποδηλώνουν την πίστη του ότι είναι ήδη καλά στο δρόμο: «Ξέρω που είμαι και τι πρέπει να αλλάξουμε. Προσπαθούμε. Δεν είμαστε ακόμα στο τέλος της διαδρομής, είμαστε στα μισά του δρόμου». 

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona - Ποδόσφαιρο Off Off mkatsafa Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona II ΙΣΠΑΝΙΑ Η συντριβή της Μπαρτσελόνα στο Champions League από την Παρί και ο διαφαινόμενος αποκλεισμός, δημιουργεί νέα δεδομένα στη Μπαρτσελόνα. Article publish on Πέμ, 02/18/2021 - 14:51 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα