“Τσιτσιπάς-Ναδάλ, το καλύτερο ματς του ΑΟ” – VIDEO

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αμέσως μετά την πρόκρισή του στον 9ο τελικό της καριέρας του στη Μελβούρνη, εκθείασε την εξαιρετική απόδοση που έπιασαν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Ράφα Ναδάλ την Τετάρτη, στον μεταξύ τους προημιτελικό.

Ο Σέρβος πρωταθλητής, ρωτήθηκε για το αν παρακολούθησε την επική ανατροπή του Στέφανου σε βάρος του “Matador” και φυσικά, είχε να πει πολλά, τόσο για το συγκεκριμένο ματς, όσο και για τον έτερο ημιτελικό της διοργάνωσης, ανάμεσα σε Τσιτσιπά και Μεντβέντεφ, που θα διεξαχθεί το πρωί

της Παρασκευής.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Είδα το ματς του Στέφανου με τον Ράφα από τα μέσα του 3ου σετ και έπειτα. Ο Ράφα έπαιζε φοβερά μέχρι εκείνο το σημείο, αλλά… κάπως ο Στέφανος κατάφερε και έμεινε στο παιχνίδι.

Έπαιξε ένα εξαιρετικό τάι-μπρέικ και με κάποιον τρόπο μπόρεσε και γύρισε τον αγώνα στη συνέχεια. Ήταν ένα από τα καλύτερα ματς του τουρνουά. Μάλλον το καλύτερο. Έπαιξαν πολύ ποιοτικό τένις και οι δυο παίκτες.

Αφού μιλάμε όμως για υψηλό επίπεδο, ο Μεντβέντεφ είναι ο πιο φορμαρισμένος τενίστας στον κόσμο τους τελευταίους 3-4 μήνες. Σίγουρα όποιος και να περάσει, θα είναι ένας δύσκολος τελικός.

Θα έχουν ένα πολύ δυνατό ημιτελικό αύριο. Θα πάρω τα ποπ-κορν μου και θα παρακολουθήσω με ενδιαφέρον τον αγώνα. Δεν έχω φυσικά καμία προτίμηση στο ποιος θα είναι ο αντίπαλός μου στον τελικό. Απλά θα απολαύσω το ματς”.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Τσιτσιπάς-Ναδάλ, το καλύτερο ματς του ΑΟ” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα