Πόρτο: Ευχαριστημένος ο Κονσεϊσάο από τους παίκτες του

Πόρτο: Ευχαριστημένος ο Κονσεϊσάο από τους παίκτες τουtnalΠέμ, 02/18/2021 - 13:44

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση των παικτών του, στη νίκη 2-1 επί της Γιουβέντους. Ο Πορτογάλος τεχνικός την Πόρτο δήλωσε πως το σημαντικό για την ομάδα του είναι η νίκη, αλλά και το μικρό προβάδισμα πρόκρισης που πήρε από το πρώτο ματς των δυο ομάδων στο “Ντραγκάο”.

Αρχικά, ο Κονσεϊσάο δήλωσε:

“Ξεκινήσαμε για να κερδίσουμε στο παιχνίδι, δεν ήταν τυχαίο αυτό που συνέβη. Ήταν κάτι που θέλαμε, ασκώντας μεγαλύτερη πίεση στον αντίπαλο. Οι παίκτες ερμήνευσαν τέλεια αυτό που θέλαμε εκείνη τη στιγμή. Το πρώτο γκολ ήταν σημαντικό, ήμασταν πάντα πολύ οργανωμένοι”.

Στη συνέχεια, ο Πορτογάλος τεχνικός συμπλήρωσε: “Οι παίκτες έκαναν ένα φανταστικό παιχνίδι, εκπλήρωσαν ό,τι είχαμε προγραμματίσει και είναι οι σπουδαίοι εργάτες αυτής της νίκης. Μόνο μετά από 70 λεπτά η Γιουβέντους είχε ένα επικίνδυνο σουτ, μιλάμε για την πρωταθλήτρια Ιταλίας, μια πολύ ισχυρή ομάδα, με προσωπικότητες άνω του μέσου όρου, μεταξύ των καλύτερων στον κόσμο. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε το 3-0 σε μια γρήγορη επέλαση του Σέρτζιο Ολιβέιρα. Λόγω της σταθερότητας της απόδοσής μας, το γκολ που δεχθήκαμε μας αφήνει μία πικρή γεύση”.

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη ρεβάνς των δυο ομάδων στο Τορίνο: “Το δικό μας Champions League είναι τώρα τη Δευτέρα, με τη Μαρίτιμο, ένας πραγματικός τελικός για εμάς. Την επόμενη εβδομάδα έχουμε τη Σπόρτινγκ και θέλουμε να ξαναμπούμε στο πρωτάθλημα στη Μαδέιρα”.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Champions League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Porto - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ FC Porto ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση των παικτών του, στη νίκη 2-1 επί της Γιουβέντους. Article publish on Πέμ, 02/18/2021 - 13:44 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα