Μπαρτσελόνα: Προσφέρει νέο διετές συμβόλαιο στον Αλόνσο

Ο Αλόνσο έχει πραγματοποιήσει 12 εμφανίσεις με τη Μπαρτσελόνα κατά τη διάρκεια της σεζόν και έχει χρησιμοποιηθεί κυρίως ως κεντρικός αμυντικός, λόγω των προβλημάτων τραυματισμών της ομάδας στις θέσεις των στόπερ. Ο διεθνής Ισπανός αμυντικός, υπέγραψε μόνο ένα χρόνο συμβόλαιο με την καταλανική ομάδα το περασμένο καλοκαίρι, καθώς τα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου, δεν της επέτρεψαν να προσφέρει συμβόλαιο μεγαλύτερης διάρκειας στον ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο,

σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, η Μπαρτσελόνα βρίσκεται πλέον σε προχωρημένες συζητήσεις με τον 32χρονο αμυντικό για την υπογραφή διετούς συμβολαίου.
Ο Ισπανός αμυντικός ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας περάσει από το σύστημα νέων στο «Μπερναμπέου», αλλά έπαιξε μόνο μία φορά στην πρώτη ομάδα, πριν αποχωρήσει. Στη συνέχεια, ο Αλόνσο εκπροσώπησε την Μπόλτον μεταξύ 2010 και 2013, προτού μεταβεί στη Φιορεντίνα για μία τριετία, για να ακολουθήσει η απόλυτα επιτυχημένη του θητεία στη Τσέλσι. Ο Ισπανός έπαιξε 212 φορές με τους «μπλε», κατακτώντας με τους Λονδρέζους εννιά τρόπαια, μεταξύ των οποίων ένα Champion League(2021), ένα πρωτάθλημα και το Europa League (2019).

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπαρτσελόνα, Προσφέρει, Αλόνσο,bartselona, prosferei, alonso