Μπαρτσελόνα: Οι κρισιμότερες εκλογές της ιστορίας της

Μπαρτσελόνα: Οι κρισιμότερες εκλογές της ιστορίας τηςtnalΚυρ, 03/07/2021 - 08:32

Το νέο πρόεδρο της Μπαρτσελόνα καλούνται να εκλέξουν την Κυριακή τα μέλη της καταλανικής ομάδας. Όπως αναφέρει και ο καταλανικός Τύπος, πρόκειται για τις κρισιμότερες εκλογές στην ιστορία της ομάδας, καθώς πέρα από το πρόσωπο που θα αναλάβει την προεδρία, θα αποφασιστεί και το πλάνο που θα ακολουθήσουν οι “μπλαουγκράνα” τα επόμενα χρόνια.

Στη σκιά της πρόσφατης σύλληψης του Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου και του σκανδάλου που ταλανίζει την καταλανική ομάδα, τα 110.290 μέλη θα ψηφίσουν έχοντας στραμμένη την προσοχή τους και στον Λιονέλ Μέσι. 

Το μεγάλο φαβορί των εκλογών και πρώην πρόεδρος της ομάδας, Ζοάν Λαπόρτα έχει ξεκαθαρίσει πως αν εκλεγεί θα καταφέρει να διατηρήσει τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό στο ρόστερ της ομάδας, λόγω της εξαιρετικής σχέσης που έχουν οι δυο τους. Παράλληλα, ο Λαπόρτα έχει δεσμευτεί πως θα φέρει επενδύσει ύψους 700 εκατομμυρίων ευρώ και πως θα μπορέσει να καλύψει τα χρέη, τα οποία φτάνουν το ένα δισεκατομμύρια ευρώ. Οι άλλοι δυο υποψήφιοι για την προεδρία είναι οι Βίκτορ Φοντ και Τόνι Φρέιτας. 

Τις προηγούμενες ημέρες, περίπου 20 χιλιάδες μέλη ψήφισαν ταχυδρομικά. Οι ψηφοφόροι μπορούν να ψηφίζουν από τις 9:00 ώρα Καταλονίας, σε έξι εκλογικά κέντρα, με τα “Καμπ Νου” και “Παλάου Μπλαουγκράνα” να είναι τα δυο βασικά. 

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona II ΙΣΠΑΝΙΑ Το νέο πρόεδρο της Μπαρτσελόνα καλούνται να εκλέξουν την Κυριακή τα μέλη της καταλανικής ομάδας. Article publish on Κυρ, 03/07/2021 - 08:32 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα