Γιουβέντους: Κρατάει τους τρεις βαθμούς ο Πίρλο

Γιουβέντους: Κρατάει τους τρεις βαθμούς ο ΠίρλοtnalΚυρ, 03/07/2021 - 07:44

Ο Αντρέα Πίρλο εμφανίστηκε χαρούμενος με τη νίκη 3-1 επί της Λάτσιο και τόνισε πως το σημαντικότερο στο συγκεκριμένο ματς είναι οι τρεις βαθμοί. Ο Ιταλός τεχνικός της Γιουβέντους στάθηκε στο νωθρό ξεκίνημα της ομάδας του στην αναμέτρηση, στην ανατροπή των “μπιανκονέρι”, αλλά και στην επικείμενη ρεβάνς με την Πόρτο.

Αρχικά, ο Πίρλο δήλωσε:

“Αρχίσαμε να παίζουμε μετά από 20 λεπτά. Οι παίκτες άργησαν να συνηθίσουν τις καινούργιες θέσεις τους, άλλοι επέστρεφαν από τραυματισμούς. Αλλά το σημαντικότερο είναι οι τρεις βαθμοί. Αρχίσαμε άσχημα αλλά αντιδράσαμε σωστά, ήταν μία δυνατή αντίδραση από ολόκληρη την ομάδα”.

Στη συνέχεια, ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε και στο ματς με την Πόρτο: “Νιώθω περισσότερο κουρασμένος από τους ποδοσφαιριστές. Πρέπει να ξεκουραστώ. Πρέπει να βρούμε τη σωστή αντίδραση κόντρα στην Πόρτο, το Champions League είναι μεγάλος στόχος, δεν πρέπει τίποτα να πάει λάθος”.

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Juventus - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Juventus ΙΤΑΛΙΑ Ο Αντρέα Πίρλο εμφανίστηκε χαρούμενος με τη νίκη 3-1 επί της Λάτσιο και τόνισε πως το σημαντικότερο στο συγκεκριμένο ματς είναι οι τρεις βαθμοί. Article publish on Κυρ, 03/07/2021 - 07:44 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα