Μπάγερν Μονάχου: Ο Μίλερ αναλύει το DNA των Βαυαρών

Μπάγερν Μονάχου: Ο Μίλερ αναλύει το DNA των ΒαυαρώνtnalΚυρ, 03/07/2021 - 08:16

Ο Τόμας Μίλερ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη 4-2 της Μπάγερν Μονάχου επί της Ντόρτμουντ και κυρίως για την ανατροπή της ομάδας του. Οι Βαυαροί βρέθηκαν να χάνουν με 2-0, όμως κατάφεραν να γυρίσουν το ματς και να φτάσουν σε μια μεγάλη νίκη. Ο Μίλερ τόνισε πως η ομάδα του κυνηγάει πάντα τη νίκη και για αυτό τον λόγο κάνει και τέτοιου είδους ανατροπές.

Χαρακτηριστικά, ο Μίλερ δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: “Η ποιότητα είναι στην ομάδα μας. Αυτό είναι το DNA της Μπάγερν, η πνευματική μας δύναμη, η ταυτότητα μας. Να παλεύουμε, να μην αφήνουμε κανέναν αγώνα και η δυνατότητα να κάνουμε ανατροπές. Προφανώς, και δεν ήταν στο πλάνο μας να χάνουμε με 2-0, αλλά καταφέραμε να επιστρέψουμε. Ήταν δύσκολο για εμάς αλλά τα δώσαμε όλα, κερδίσαμε όλες τις μάχες”.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - Bundesliga - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Bayern Munich - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ FC Bayern Munich ΓΕΡΜΑΝΙΑ Ο Τόμας Μίλερ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη 4-2 της Μπάγερν Μονάχου επί της Ντόρτμουντ και κυρίως για την ανατροπή της ομάδας του. Article publish on Κυρ, 03/07/2021 - 08:16 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα