Μπαρτσελόνα: Ο Κούμαν ψάχνει εξηγήσεις

Μπαρτσελόνα: Ο Κούμαν ψάχνει εξηγήσειςtnalΤετ, 12/30/2020 - 07:53

Ο Ρόναλντ Κούμαν προσπαθούσε να βρει εξηγήσεις για την ισοπαλία 1-1 της Μπαρτσελόνα με την Εϊμπάρ και στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες των παικτών του. Ο Ολλανδός τεχνικός αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν να μην κερδίσει η ομάδα του τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Παράλληλα, παραδέχτηκε πως η καταλανική ομάδα βρίσκεται σε φάση ανασυγκρότησης. 

Αρχικά, ο Κούμαν δήλωσε: “Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ορισμένα προβλήματα, δεν ξέρω γιατί δεν είχαμε καλή

απόδοση. Ξέρουμε πως η ομάδα περνάει μία φάση ανασυγκρότησης, λόγω των τραυματιών. Σήμερα είχαμε 5-6 νεαρούς, αλλά και έμπειρους στην ομάδα. Βέβαια, δεν είχαμε τον Λιό”.

Στη συνέχεια, ο Ολλανδός τεχνικός συμπλήρωσε: “Πως είναι δυνατόν να μην έχουμε κερδίσει αυτό τον αγώνα; Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, χάσαμε ένα πέναλτι, προσφέραμε ένα γκολ, το μοναδικό σουτ στον στόχο. Είναι αρκετά εναντίον μας”.

Τέλος, ο Κούμαν αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Κοουτίνιο: “Ένιωθε πόνο στο δεξί του γόνατο, θα κάνει εξετάσεις για να δούμε τι συμβαίνει”.

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona II ΙΣΠΑΝΙΑ Ο Ρόναλντ Κούμαν προσπαθούσε να βρει εξηγήσεις για την ισοπαλία 1-1 της Μπαρτσελόνα με την Εϊμπάρ και στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες των παικτών του. Article publish on Τετ, 12/30/2020 - 07:53 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα