Λιντς: Το απίθανο ρεκόρ της ομάδας του Μπιέλσα!

Λιντς: Το απίθανο ρεκόρ της ομάδας του Μπιέλσα!gdouskasΤετ, 12/30/2020 - 02:31

Η Λιντς απουσίαζε 16 χρόνια από την Premier League με την επιστροφή της στο υψηλότερο επίπεδο του αγγλικού ποδοσφαίρου, να χαροποιεί όχι μόνο τους φίλους της αλλά και όσους αγαπούν το άθλημα. Κι αυτό γιατί το σύνολο του Μαρσέλο Μπιέλσα είναι ιδιαίτερη,

όπως αποδεικνύεται από τους αριθμούς.

Η ομάδα από το δυτικό Γιόρκσαϊρ νίκησε με ευκολία 5-0 στην έδρα της Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον και το πέρας της 16ης αγωνιστικής τη βρίσκει στην 11η θέση με 23 βαθμούς, έχοντας 7 νίκες, 7 ήττες και δύο ισοπαλίες. 

Το εντυπωσιακό όμως βρίσκεται αλλού: οι ποδοσφαιριστές του Μαρσέλο Μπιέλσα έχουν πετύχει 30 γκολ κι έχουν δεχθεί επίσης 30 γκολ!

Είναι η πρώτη ομάδα που καταφέρνει κάτι τέτοιο στην ιστορία της Premier League.

Για να βρούμε κάτι παρόμοιο θα πρέπει να γυρίσουμε στην…παλιά First Division, το 1986, όταν η Σαουθάμπτον στις 16 πρώτες αγωνιστικές είχε πετύχει 30 γκολ και είχε δεχθεί 35.

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Leeds United - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #premierleague Leeds United ΑΓΓΛΙΑ Η Λιντς επιβλήθηκε με 5-0 στην έδρα της Γουέστ Μπρομ για την 16η αγωνιστική της Premier League και κατάφερε κάτι πρωτόγνωρο. Article publish on Τετ, 12/30/2020 - 02:31 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα