Μπάρκας: "Πρωτάθλημα και Κύπελλο" (video)

Εμφανώς χαρούμενος ο Βασίλης Μπάρκας τόνισε ότι η ΑΕΚ πρέπει να τελειώσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος στα παιχνίδια που ακολουθούν και στη συνέχεια να δικεδικήσει το νταμπλ.

Οι δηλώσεις του στην κάμερα του Novasports:

Για το αν ήταν καθοριστική η απόκρουσή του στο 8ο λεπτό και το σουτ του Κουλιμπαλί:
"Υπήρχαν πολλοί πρωταγωνιστές. Σίγουρα ο καθένας έκανε τη δουλειά του σήμερα, κάναμε πολύ καλά τη δουλειά μας, έπρεπε να κάνουμε
αυτό που δείξαμε ήδη, να δείξουμε ότι είμαστε αφεντικό. Το έχω ξαναπεί και το ξαναλέω ότι μέσα στο ΟΑΚΑ δεν πρέπει να χάνουμε και δεν πρέπει καν να δίνουμε δικαιώματα για ήττα. Κάναμε πολύ καλά τη δουλειά μας, χαίρομαι κι εγώ που βοήθησα την ομάδα να πάρει τη νίκη, συνεχίζουμε να σηκώσουμε το πρωτάθλημα και να δούμε και το Κύπελλο".

Για το ότι ήταν το τελευταίο ντέρμπι της χρονιάς κι αν σε συνδυασμό ότι από τα 4 τελευταία ματς, τα 3 είναι εκτός έδρας, ήταν επιτακτική η ανάγκη για τη νίκη:
"Δε σκεφτόμαστε έτσι σαν ομάδα, βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Είναι το κάθε ματς ένας τελικός, μπαίνουμε μέσα να κερδίσουμε τον τελικό και να πάμε στο επόμενο παιχνίδι. Αυτό κάναμε και σήμερα και ήρθε το αποτέλεσμα".

Για το αν αυτός και οι συμπαίκτες του αισθάνονται από τώρα ότι βρίσκονται κοντά στον τίτλο:
"Σίγουρα είμαστε πολύ κοντά στον τίτλο μετά απ' αυτή τη νίκη. Είναι λογικό ο κόσμος να μας βλέπει πρωταθλητές, καθώς είναι κάτι που το περιμένουνε 24 χρόνια. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορεί να κάνουμε αυτό το πράγμα, να στέψουμε την ΑΕΚ πρωταθλήτρια γιατί αυτό της αξίζει. Άμα κάνουμε το καθήκον μας και πάρουμε τα τέσσερα παιχνίδια, νομίζω ότι θα έχουν δίκιο να μας λένε πρωταθλητές".

Για το δυναμικό "παρών" του κόσμο:
"Κατ' αρχάς να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε εδώ να δει τον αγώνα, να μας υποστηρίξει σε ένα δύσκολο ματς και ψυχολογικά, αλλά και ποιοτικά. Σίγουρα είμαστε πολύ χαρούμενοι που η παρουσία του κόσμου ήταν μεγάλη και ευελπιστώ και στο παιχνίδι με τη Λιβαδειά, το τελευταίο ματς, να είναι πάλι το ίδιο".

Για την προσωπική του βελτίωση:
"Όπως ξέρετε είχα έναν τραυματισμό, με έφερε λίγο πίσω, αυτό που είπα και με βοήθησε η οικογένειά μου και οι συμπαίκτες μου και το προπονητικό τιμ, είπα να τελειώσει η χρονιά, να δουλέψω όσο καλύτερα μπορώ για να μειώσω αυτό το κενό που είχα, με βοήθησε όλο το προπονητικό τιμ και ιδιαίτερα ο προπονητής τερματοφυλάκων που έχουμε, ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης, κάνουμε πάρα πολύ καλή δουλειά στα Σπάτα, ελπίζουμε και στα επόμενα παιχνίδια να πάμε εξίσου καλά και να ξεκινήσουμε την προετοιμασία για την επόμενη σεζόν".
Keywords
Τυχαία Θέματα