Αραούχο: "Νίκες μέχρι τον τίτλο" (video)

Ο Σέρχιο Αραούχο τόνισε στην "Ώρα των Πρωταθλητών" ότι ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στις δικαστικές αίθουσες, η ΑΕΚ οφείλει να νικήσει τα τέσσερα ματς που έχει μπροστά της και κανείς δε θα μπορεί να της στερήσει τον τίτλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πρώτο εντυπωσιακό γκολ που πέτυχε:
"Η αλήθεια είναι ότι δε σκέφτηκα κάτι εκείνη τη στιγμή, έκανα μια κίνηση αυτόματα μόλις είδα τον Λάζαρο ότι θα μου στείλει την μπάλα, έκανα κοντρόλ κατεύθυνσης,
βρέθηκα μόνος μου, έχω εμπιστοσύνη στο αριστερό περισσότερο από το δεξί θα έλεγα και έστειλα την μπάλα στα δίχτυα. Δε σκέφτηκα κάτι εκείνη τη στιγμή".

Για το αν η ΑΕΚ που πανηγύρισε έντονα μαζί με τον κόσμο της τη νίκη στο ντέρμπι, κρατά πλέον στα χέρια της τον τίτλο:
"Ο τρόπος που γιορτάσαμε με τον κόσμο ήταν μια κίνηση για να τους ευχαριστήσουμε γιατι όλη τη χρονιά είναι κοντά μας και μας στηρίζουν. Υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις, αλλά εμάς μας ενδιαφέρει αποκλειστικά το ποδόσφαιρο, οπότε αυτό που θέλουμε είναι να νικήσουμε τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια και αν γίνει αυτό, δεν μπορεί κανείς νας μας πάρει τον τίτλο".

Για το δικό του μέλλον:
"Η αλήθεια είναι ότι το μέλλον που σκέφτομαι είναι το άμεσο, να κερδίσει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα και να τη βοηθήσω. Μετά έχω χρόνο να ξεκουραστώ, θέλω να δω τη μικρή μου κόρη που μου λείπει πάρα πολύ. Θα δούμε το Μουντιάλ, λόγω συμβολαίου δεσμεύομαι με τη Λας Πάλμας, αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει".

Για τους πόνους που ένιωθε στη μέση τις τελευταίς μέρες:
"Τον πόνο τον είχα τρεις εβδομάδες, τις δύο τελευταίες ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα, ακόμη και να κοιμηθώ, αλλά το χρωστούσα στους συμπαίκτες μου, ήθελα να βοηθήσω την ομάδα και πιστεύω ότι βοήθησα με τα δύο γκολ. Οι συμπαίκτες μου από πέρσι με έχουν αγκαλιάσει και νιώθω μέλος της οικογένειας, οπότε ήθελα να ανταποδώσω την αγάπη που νιώθω. Σήμερα τα κατάφερα και τους ευχαριστώ".

Για το αν χαρακτηρίζει κάποιο ματς της χρονιάς κομβικό στην πορεία προς τον τίτλο:
"Το γκολ κλειδί, το κομβικό σημείο που μας επηρέασε όλους πολύ θετικά είναι το γκολ του Γιακουμάκη στο 'Καραϊσκάκης', ο χρόνος που μπήκε και ο τρόπος που σκόραρε ο Γιώργος, μας έκανε όλους να πιστέψουμε ότι πρέπει να πάμε μπροστά και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα που είχαμε σαν στόχο από την αρχή της χρονιάς".

Για το απίστευτο γκολ που έχασε με την Ξάνθη:
"Το γκολ που έχασα ήταν γραφτό να μην μπει γιατί έκανα ότι μπορούσα για να σκοράρω, αλλά δεν τα κατάφερα. Σήμερα μου ανταποδώθηκε εκείνη η προσπάθεια με τα δύο γκολ γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας που δεν είχα σκοράρει".
Keywords
Τυχαία Θέματα