Μπαράκ: «Όπως έκανε η Αταλάντα»

Ο 29χρονος παίκτης της ιταλικής ομάδας δήλωσε πως η αποστολή των «βιόλα» κόντρα στον Ολυμπιακό δε θα είναι εύκολη και πως όλοι θέλουν να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τίτλου, ειδικά μετά τους περσινούς χαμένους τελικούς.

Ο Μπαράκ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όλοι έχουμε το ίδιο όνειρο, υπάρχει ακόμη η απογοήτευση για τους χαμένους τελικούς την περασμένη σεζόν και αυτή τη φορά θέλουμε να φέρουμε ένα τρόπαιο στην Φλωρεντία. Το αξίζει η πόλη και η ομάδα, θα ήταν ωραίο να κλείσουμε τη

σεζόν με ένα τρόπαιο. Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη στην Αθήνα αλλά θα χρειαστεί ένα μεγάλο ματς, όπως αυτό που έκανε η Αταλάντα στον τελικό του Europa League. Θα πρέπει να έχουμε το ίδιο μυαλό με τους νερατζούρι για να πραγματοποιήσουμε το όνειρό μας».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Το γεγονός πως ο Ολυμπιακός έφτασε στον τελικό, σημαίνει πως είναι δυνατή ομάδα. Σε ένα μόνο ματς μπορούν να συμβούν τα πάντα, θα έχουν και ώθηση από το ελληνικό κοινό και ξέρουμε πόσο μετράει να αγωνίζεσαι σε ένα καυτό στάδιο. Είναι ωστόσο πιθανό να παίξουν υπό πίεση. Εν πάση περιπτώσει, όλα θα εξαρτηθούν από εμάς, θα δώσουμε τα πάντα για να νικήσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα